BOŽIĆNO ČUDO: Fudbaler napadnut u septembru IZAŠAO IZ KOME, oporavak nastavlja kod kuće!
Deni Hodžson (desno), Foto: Profimedia

borac

BOŽIĆNO ČUDO: Fudbaler napadnut u septembru IZAŠAO IZ KOME, oporavak nastavlja kod kuće!

Samo brz dolazak hitne pomoći mu je sačuvao život, a uoči katoličkog Božića je dobio dozvolu da veliki praznik provede sa svojim najbližima

Objavljeno:

Lepe vesti stigle su iz Australije na Božićni dan prema Gregorijanskom kalendaru. Engleski fudbaler, Deni Hodžson uspeo je da se probudi iz kome a oporavak će nastaviti u svom domu, bar tokom praznika.

Ovaj momak star 25 godina je 5. septembra napadnut u Pertu, gde inače živi i igra fudbal. Nekadašnji fudbaler Karslija je gotovo celu karijeru proveo u Australiji.

Tinejdžer (17) koji je napao Hodžsona kasnije je policiji priznao da je počinio zločin, međutim, njegovo ime nije objavljeno, jer je maloletan. Nakon udarca od strane napadača, Deni je glavom udario u beton posle čega je usledilo krvarenje unutar mozga.

Samo brz dolazak hitne pomoći mu je sačuvao život, a uoči katoličkog Božića je dobio dozvolu da veliki praznik provede sa svojim najbližima.

Suđenje napadaču nije završeno, a porodica se nada da će, iako maloletan završiti iza rešetaka na duže vreme. Uskoro sledi novo ročište.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.