VLADIMIR STOJKOVIĆ BRANI U SJAJNOJ FORMI: Srpskog golmana niko nije uspeo da savlada već 300 minuta!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

dominacija

VLADIMIR STOJKOVIĆ BRANI U SJAJNOJ FORMI: Srpskog golmana niko nije uspeo da savlada već 300 minuta!

Vuk Rašović može da bude zadovoljan

Objavljeno: 21:18h

Treći meč zaredom na kojem je srspki golman uspeo da sačuva mrežu.

Merka Al Fejha Vuka Rašovića jednu od prve tri pozicije u elitnom fudbalskom rangu Saudijske Arabije, ali nakon trećeg uzastopnog remija od željenih pozicija udaljena je pet, odnosno šest bodova. Tokom dana nije uspela da slomi otpor Abe, ekipe koja je pozicionirana nedaleko od zone ispadanja, ali je srpski golman Vladimir Stojković ponovo uspeo da sačuva svoju mrežu - 0:0.

Bivši golman Partizana je uspeo da veže i treću utakmicu bez primljenog gola, kada na to dodamo i poslednji meč na kojem je savladan u 81. minutu, izvlačimo zaključak da je nesavladan gotovo 300 minuta. Dobrim delom zbog njegovih intervencija, Al Fajha slovi za drugu najčvršću odbranu prvenstva, ili drugim rečima, samo je jedan tim u Saudijskoj Arabiji primio manje golova od Stojkovićevog (11 primljenih golova na 14 mečeva).

FK Partizan, Vladimir Stojković
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Nije vremešni golman imao previše posla na domaćem terenu budući da su fudbaleri Abe uputili samo jedan udarac u okvir. Doduše, ni Al Fejhini napadači nisu blistali te je remi mirnih mreža možda predstavljao i najrealniji ishod.

Pre dve nedelje, iskusni čuvar mreže je odoleo napadima Al Hilala (0:0), šampiona Azije i dominantnog kluba u ovoj zemlji poslednjih godina. Bafetimbi Gomis i drugovi nisu uspevali da nađu put do Stojkovićeve mreže. Danas je istu stvar učinio protiv ekipe u čijem veznom redu nastupa još jedan srpski internacionalac, Uroš Matić.

SAUDIJSKA ARABIJA – 14. KOLO

Subota

Damak - Al Batin 1:1 (1:0)

Al Hilal - Al Fateh 2:3 (1:1)

Al Fejha - Aba 0:0

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.