DOLAZAK RONALDA JE SVE PROMENIO: "Idi, igraj, izgleda kao sjajan transfer, PUNO NOVCA, a nemaš više 24 godine!"
Gazda se vratio u kuću: Kristijano Ronaldo, Foto: Profimedia

savet iskusnog

DOLAZAK RONALDA JE SVE PROMENIO: "Idi, igraj, izgleda kao sjajan transfer, PUNO NOVCA, a nemaš više 24 godine!"

Kavani se ove sezone susreo i s nekoliko zdravstvenih problema, pa je igrao u samo devet utakmica

Objavljeno:

Letošnji povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted je usrećio sve navijače kluba, ali ne i sve igrače.

Portugalska zvezda je razdrmala "Crvene đavole", postigla važne golove, naročito u Ligi šampiona, ali žrtva Ronaldovog povratka svakako je dve godine mlađi napadač Edinson Kavani, koji je prethodno imao izvrsnu prvu sezonu u dresu Mančestera sa 17 golova i šest asistencija.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Dimitar Berbatov, bivši reprezentativac Bugarske i golgeter Juanjteda, smatra da je Kavani nepravedno ostavljen u senci Ronalda i savetuje Urugvajcu da napusti klub, a trenutno ga navodno žele u Barseloni.

- Uprkos dobroj prvoj sezoni, Kavani ne igra dovoljno. Kad neko poput Kristijana Ronalda dođe u klub, sva se pažnja prebacuje na njega, on igra u svakoj utakmici. To nije dobra situacija, s obzirom da se Kavani žestoko borio za ekipu i prošle sezone je dobio novi ugovor, ali Ronaldo je zauzeo njegovo mesto. Nije u redu ovo što se događa, ali se događa u fudbalu - rekao je Berbatov pa dodao:

- Ako postoji šansa da Kavani ode, recimo u Barselonu, sigurno bi mogao da to učini jer bi igrao više. Ako mu ponude više minuta u La Ligi, podržaću ga i reći mu: 'Idi, igraj, izgleda kao sjajan transfer, puno novca, a nemaš više 24 godine' - jasan je Berbatov.

Edinson Kavani
foto: EPA/Phil Noble

Kavani se ove sezone susreo i s nekoliko zdravstvenih problema, pa je igrao u samo devet utakmica. Dao je gol samo protiv Totenhema.

Prethodno je u jesen 2020. godine stigao iz PSŽ-a kao slobodan igrač.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.