Kladioničarski tiket: Stara dama zavodi Andaluziju, Farmaceuti lede Moskvu, goleada u Danskoj! (FOTO)
Foto: AP

Kutak za igrače!

Kladioničarski tiket: Stara dama zavodi Andaluziju, Farmaceuti lede Moskvu, goleada u Danskoj! (FOTO)

Juče smo pogodili četiri od pet parova, pa eto razloga više da nas i danas poslušate i prepišete bar nešto od nas! Ne morate sve :)
Objavljeno: 16:15h

Espreso vam i danas pomaže oko toga kako biste mogli da zaradite neki novac u kladionici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

CSKA Moskva - Bajer Leverkuzen, tip 2, kvota 1.85

foto: Reuters

Moskovljani se u ovoj utakmici bore za goli život, pa moraju da idu na pobedu protiv Bajera. Ekipa iz Leverkozena pobedom u Moskvi može da dođe do prolaska u nokaut fazu kolo pre kraja, pa se treba očekivati da će Farmaceuti skapirati važnost ove utakmice, kao i da će njihov kvalitet doći do izražaja!

PANIKA U REALU: Snajperista držao na nišanu Ronalda i Bejla!

Kopenhagen - Porto, tip GG3+, kvota 2.90

foto: AP

Iako je Porto ove sezone ekipa koja malo i daje i prima golova, Kopenhagen će morati da se otvori na ovoj utakmici, slično kao CSKA, pa bi Porto mogao iz neke kontre da postigne gol! A najavljeno je da će za Dance od prvog minuta zaigrati naš Andrija Pavlović, koji bi trebalo da unese svežinu u tim, koji inače postiže veoma dosta golova! Posebno u domaćem prvenstvu!

Znate li ko je Marta Gotera? Mislimo da je vreme da je upoznate! (FOTO)

Monako - Totenhem, tip 1, kvota 2.80

foto: Reuters

U Premijer ligi Totenhem igra veoma dobro, čak i odlično, ali to ostavlja danak kada su u pitanju igre u Evropi! Nemaju pobedu u već dva kola u elitnom takmičenju, a poslednji poraz doživeo je upravo od Monaka, i to na svom terenu! Iskreno verujemo da će Kneževi to uraditi i na Luju II u Monte Karlu! Vredi probati... Kvota odlična.

Sevilja - Juventus, tip X-2, kvota 6.00

foto: Reuters

Šta reći o ovom fiksu? Svaki pravi kladioničar (kladilac) zna šta treba da se odigra kada Juventus izađe na teren! Nerešeno na poluvremenu, pobeda Stare dame na kraju! Naravno, s obzirom na visinu kvote od 6.00, jasno je da ovo nije sigurica, ali više puta se dogodi, nego što se ne dogodi da Juve ne pobedi na taj način!

Srećno vam bilo! Mi smo ovaj tiket već odigrali! Ukupna kvota je 90.132! Tako da, ukoliko uložite sto dinara, dobićete preko 9.000!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.