KOMEDIJA U SRPSKOM FUDBALU - TONČEV UZVRATIO: Sad on prijavio direktora Superlige zbog ulaska u svlačionicu sudija!
Foto: Filip Plavčić

ko pije, ko plaća?

KOMEDIJA U SRPSKOM FUDBALU - TONČEV UZVRATIO: Sad on prijavio direktora Superlige zbog ulaska u svlačionicu sudija!

Podsetimo, krajem novembra Novica Tončev i njegov sin Stanislav prijavljeni su upravo zbog ulaska u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice sa TSC-om

Objavljeno: 11:43h

Prvi čovek surduličkog Radnika, Novica Tončev, podneo je prijavu protiv Aleksandra Pivića, direktora Superlige Srbije, disciplinskoj komisiji zbog navodnog ulaska u svlačionicu službenih lica na meču između Kolubare i Proletera.

Kako je u izjavi za Sportski žurnal nalgasio sam Pivić, istakao je da ne spori ulazak u sudijske odaje.

- Bio sam u svlačionici kod sudija i delegata posle pomenute utakmice, kako bih proverio da li je sve proteklo u redu. To mi je dužnost, delegati to čak i napišu u izveštaju – rekao je Pivić za Žurnal.

Međutim, nije jasno zbog čega Aleksandra Pivića onda ne dotiče mnogo prijava Disciplinskoj komisiji?

- Svako ima pravo da podnese disciplinsku prijavu i ukaže disciplinskim organima na eventualne nepravilnosti, tu ništa nije sporno. Moja je dužnost kao direktora takmičenja da rukovodim istim, sprovodim nadzor i koordiniram rad svih organa za sprovođenje takmičenja, što i činim na svakoj utakmici kojoj prisustvujem. Samo ove jeseni bio sam na preko 60 mečeva – objasnio je Pivić podrobnije za Žurnal.

Podsetimo, krajem novembra Novica Tončev i njegov sin Stanislav prijavljeni su upravo zbog ulaska u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice sa TSC-om.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.