SREĆI NEMA KRAJA: Nikola Ninković posle mnogo vremena postigao gol
Foto: Starsport©

PRORADIO

SREĆI NEMA KRAJA: Nikola Ninković posle mnogo vremena postigao gol

U šestom minutu utakmice novosadskog superligaša i Radničkog iz Niša, prvo mu je izblokiran šut, ali je onda osvojio loptu i rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora doneo Proleteru vođstvo od 1:0

Objavljeno: 15:05h

Bio je 24. jul 2020. godine, Nikola Ninković je sa dva gola doneo Askoliju bod protiv Pordenonea (2:2) i po italijanskim medijima spekulisalo se tada da ga posle sezone u kojoj je postigao devet pogodaka i namestio još 13 izvesno čeka povratak u Seriju A.

Popularni Džigi je insistirao na transferu, Askoli je tražio previše para, bivši fubaler Partizana pokušao da primora klub na prodaju time što nije na vreme došao na pripreme, izgubio je uvodne mesece u novoj sezoni i onda… Oktobra 2020. teška saobraćajna nesreća koja srećom nije ostavila trajne posledice, iako je izgledalo zaista užasno.

Usledio je dug oporavak, raskid ugovora sa Askolijem, neuspešan pokušaj da rehabilituje karijeru u Breši, pauza od godinu dana, treninzi u dresu srpskoligaša BASK-a, zatim potpis za Proleter i sada konačno: Ninković sa osmehom na licu.

I suze doduše, ali suze radosnice, jer Džigi je posle 510 dana ponovo postigao gol i prisetio se kako izgleda biti srećan na terenu. U šestom minutu utakmice novosadskog superligaša i Radničkog iz Niša, prvo mu je izblokiran šut, ali je onda osvojio loptu i rezantnim udarcem sa ivice kaznenog prostora doneo Proleteru vođstvo od 1:0.

U ovom trenutku još bitnije, prvi pogodak Ninkovića još od 24. jula 2020. godine! I prvoj utakmici koju je počeo kao starter od leta 2020. pošto je u dresu Proletera do sada odigrao svega 53 minuta.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.