SVIRAN KRAJ! Serhio Aguero završio karijeru zbog SRČANIH problema, njegove suze obišle su svet! (VIDEO)
Serhio Aguero, Foto: Printscreen/Twitter/FC Barcelona

BOLAN OPROŠTAJ!

SVIRAN KRAJ! Serhio Aguero završio karijeru zbog SRČANIH problema, njegove suze obišle su svet! (VIDEO)

Argentinac emotivan na oproštajnoj konferenciji

Objavljeno:

Argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero završio je igračku karijeru nakon što su mu ustanovljeni problemi sa srcem, a tom prilikom je Barselona priredila oproštaj.

Aguero se novinarima, bivšim saigračima i porodicom obratio u društu predsednika Katalonaca Đoana Laporte, ali nije uspevao da sakrije suze.

- Ova konferencija je zakazana da bih vam rekao da završavam karijeru. Odlučio sam se za to, bila je to preteška odluka, ali problem koji sam imao pre mesec i po dana pokazao se ozbiljan. Medicinski tim mi je rekao da bi najbolje bilo da prestanem sa igranjem. Pre desetak dana sam odlučio to, pokušao sam da pronađem nadu, nije je bilo. Ponosan sam na svoju karijeru, uvek sam sanjao da igram fudbal. Moj san je bio da igram u Primeri i Evropi. Hvala Aletiko Madridu kada su me pokupili još kada sam bio "klinac". Hvala Mančester sitiju, tretirali su me sjajno. Za kraj, hvala Barseloni, ovaj tim je neverovatan! Jedan od najboljih klubova na svetu, tretirali su me sjajno - rekao je Aguero.

Argentinac je odlučio da napusti Mančester siti posle 10 godina, ali u Barseloni nije imao vremena da se dokaže, nedavno su mu otkriveni srčani problemi zbog kojih mora da se oprosti od fudbala.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.