LEGENDE PARTIZANA I ZVEZDE U ZAJEDNIČKOJ MISIJI ZA RADOVANA: Delila se i čuvena knjiga "Večita derbi"! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd

plemeniti cilj ih okupio

LEGENDE PARTIZANA I ZVEZDE U ZAJEDNIČKOJ MISIJI ZA RADOVANA: Delila se i čuvena knjiga "Večita derbi"! (VIDEO)

Sav prihod biće uplaćen humanitarnoj fondaciji "Budi human", a svi koji žele da pomognu Radakoviću mogu poslati sms poruku 1082 na broj 3030

Objavljeno:

Veterani, fudbalski asovi Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras u Beogradu humanitarnu utakmicu kako bi se prikupila sredstva za lečenje nekadašnjeg golmana crno-belih Radovana Radakovića.

U hali 'Pinki' u Zemunu, uz mnogo šale i dobrih poteza, utakmica je završena nerešeno 7:7.

Osim kutija koje su bile namenjene za novčane donacije, posetioci su mogli da kupe i knjigu "Večiti derbi" autora Dragiše Kovačevića koji je poklonio 200 primeraka.

Fudbalski klub Partizan zahvalio je organizatorima utakmice i veteranima obe ekipe na fer i sportskoj borbi koja je, kako je navedeno, primer za sve generacije, na terenu i van njega.

Za crno-bele suigrati Kralj, Nađ, Milošević, Tomić, Babović, Trobok, Čakar, Ćirković, Petrić, Ilić, Drulović, Stojanoski, Lazović, Savić, Mirković i Duljaj.

Za Zvezdu su nastupili Pantelić, Mladenović, Milijaš, Koroman, Janković, Bogavac, Marković, Živković, Vitakić, Mirković, Dišljenković, Kovačević, Pavićević, Rašković, Šarac i Krivokapić.

Radovan Radaković
foto: Budi human

Sav prihod biće uplaćen humanitarnoj fondaciji "Budi human", a svi koji žele da pomognu mogu poslati sms poruku 1082 na broj 3030.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.