MARADONINOJ ĆERKI NAPOLI ZATVORIO VRATA STADIONA: Samo žele da profitiraju od njegovog imena - neću im to dozvoliti
Foto: Profimedia

skandal

MARADONINOJ ĆERKI NAPOLI ZATVORIO VRATA STADIONA: Samo žele da profitiraju od njegovog imena - neću im to dozvoliti

Skandalozna scena u Napulju

Objavljeno:

Ćerka jednog od najboljih fudbalera ikada Dijega Maradone, Dalma, snima dokumentarac posvećen "Božja ćerka" o svom životu. U sklopu filma, Dalma je želela da poseti nekoliko lokacija širom sveta, da bi na kraju došli u Napoli - koji je ostavio zatvorena vrata.

Dalma je planirala da napravi svojevrstan film o tome kako je njoj bilo da živi pored Dijega, međutim, ni ova priča kao i mnoge priče o samom fudbaleru ne može biti jednostavna.

Dijego Maradona
foto: Profimedia

Jedna od lokacija koja je bila poželjna za snimanje je stadion koji sada nosi ime upravo po njenom ocu "Dijegu Armandu Maradoni", međutim, Napoli je odlučio da zavori vrata svog doma za ovu devojku.

- Napoli je poslednja stanica na mom putovanju. Preko lokalne produkcijske kuće Bronks tražili smo potrebno ovlašćenje za snimanje na stadionu, ali nam je Napoli rekao ne. Nisam mogla verovati pa sam ih zamolila da probamo ponovo.

- Ovoga puta su odgovorili vrlo kratkim mejlom bez ikakvog objašnjena. Potom sam potražila i dobila telefonski broj Aurelija De Laurentisa, predsednika kluba, kome sam napisala poruku u kojoj sam objasnila čitav projekat. Video ju je, ali nije odgovorio - rekla je Dalma za Gazetu delo Sport.

Maradona je veoma dubok trag ostavio u Napoliju, koji je odlučio da mu podari i statuu ispred stadiona. Međutim, Dalma je tada žestoko kritikovala Napoli okrivivši ih da žele da profitiraju na njegovom imenom.

- Ništa me nije više usrećilo od mogućnosti da prisistujem odavanju počasti svom ocu u Napoliju, koji je dugo godina bio njegov dom u Italiji, ali oni samo žele da profitiraju od njegovog imena i ja to neću dozvoliti. Navijači koje volim nemaju nikakve veze s tim, drugi su korumpirani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.