NOVI SKANDALI U SRPSKOM FUDBALU: Predsednik Timoka suspendovan 4 meseca, sudije OTERANE iz Čelareva i pre tuširanja
Detalj sa utakmice u Zaječaru 31. oktobra, Foto: Printscreen/youtube/Prva liga Srbije

naša posla

NOVI SKANDALI U SRPSKOM FUDBALU: Predsednik Timoka suspendovan 4 meseca, sudije OTERANE iz Čelareva i pre tuširanja

Đorđević je pre više od mesec dana napravio niz incidenata

Objavljeno:

Predsednik prvoligaša Timoka, Branimir Đorđević, suspendovan je četiri meseca zbog nedoličnog ponašanja na meču sa OFK Bačkom. Kaznu je izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u četvrtak.

Poslednjeg oktobarskog dana 2021, prema izveštajima svedoka, Đorđević je napravio seriju incidenata u loži na zaječarskom stadionu.

Predsednik gostujućeg kluba i predstavnik na utakmici, Rade Jelić, zajedno sa Stojanom Malešom, pretrpeo je salve uvreda. Na kraju, prema izjavi dostavljenoj članovima Disciplinske komisije FSS-a, izbačen je iz lože i spas potražio u glasnom dozivanju policije upomoć. Predsednik Timoka vređao je tokom svih 90 minuta goste, koristio neprimerene reči, razbio staklo u svečanoj loži…

Zbog svega toga, Đorđević neće moći da obavlja funkcije u fudbalu u naredna četiri meseca.

Disciplinska komisija pokrenula je i postupak protiv Mladosti GAT, zbog ulaska nepoznatih lica u sudijsku svlačionicu, posle utakmice sa Radničkim iz Sremske Mitrovice (0:1). Nekoliko osoba vređalo je sudije, na čelu sa Nenadom Bikićem. Jedan od njih saopštio je službenim licima da ne mogu na tuširanje i naredio da odmah napuste stadion u Čelarevu.

Kazna novosadskom klubu biće izrečena na narednoj sednici disciplinskog organa, na čijem čelu se nalazi predsednik Ivan Nikolić.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.