JOŠ JEDAN DETALJ O STRASTI RONALDA PREMA FUDBALU!
Foto: Profimedia

BIVŠI SAIGRAČ OTKRIO

JOŠ JEDAN DETALJ O STRASTI RONALDA PREMA FUDBALU!

Kristijano Ronaldo je poznat po svojoj posvećenosti fudbalu – a pojavila se i nova priča koja odlazi u dubinu strasti napadača Mančester junajteda prema igri.

Objavljeno:

Priče o Ronaldovom iscrpljujućem fitnes režimu i spartanskoj ishrani ispričane su tokom njegove blistave profesionalne karijere.

Jedan od razloga zašto Ronaldo i dalje igra na najvišem nivou sa svojih 36 godina je njegova nepokolebljiva posvećenost održavanju najbolje moguće fizičke forme.

Čini se da njegov način života prevazilazi samo trening i ishranu: on takođe živi i diše igru. To je rekao bivši vezista Junajteda Park Ji Sung, koji je podelio uspomene na svog starog saigrača iz ere Ser Aleksa Fergusona u klubu.

- Ono čega se sećam o njemu je da je uvek imao loptu pored sebe, čak i u svlačionici, i to neposredno pre nego što bi izašao na teren - rekao je Park za Goal.

- Povrh toga, kao što je poznato, on je bio prvi igrač koji je stigao na poligon, a poslednji otišao, što pokazuje njegovu strast prema fudbalu.U mnogim prilikama sam video da se uvek trudi da bude sve bolji i bolji, vršeći pritisak na sebe. Ronaldova konkurentska prednost je legenda i čini se da mu dobro služi ove sezone.

Portugalska superzvezda je u dosadašnjem toku sezone za Junajted postigao 12 golova u 17 nastupa od kada se ovog leta vratio klubu iz Juventusa.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.