ZASLUŽIO JE ODLIČNIM PARTIJAMA: Bivši fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka ostaje u Milanu!
Foto: EPA/Mark Runnacles

Svaka čast

ZASLUŽIO JE ODLIČNIM PARTIJAMA: Bivši fudbaler Donjeg Srema i Borca iz Čačka ostaje u Milanu!

Paolo Maldini razmišlja da se oduži odličnom vezisti, nagradi ga i produži mu saradnju do 2024. godine sa povišicom u odnosu na aktuelnih 1.100.000 evra po sezoni

Objavljeno:

Od rodne Foče i matične Sutjeske, preko Donjeg Srema, čačanskog Borca i Serije B do igrača koji je postao bitan šraf sedmostrukog prvaka Evrope. Fudbalska bajka Radeta Krunića će se još pisati na San Siru.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je srušio sve predrasude i barijere i postao igrač na kojeg Milan najozbiljnije računa. U narednom periodu mu se sprema i nagrada u vidu novog ugovora. Uprava Rosonera je odavno počela sa realizacijom plana ’novi ugovori’ u kojem želi da blindira nosioce igre na duži vremenski period, a svoje mesto među bitnima ima i Rade Krunić.

Direktorski tandem Maldini – Masara je već produžio ugovore sa Davideom Kalabrijom, Aleksisom Salemakersom i Simonom Kjerom, radi se na produžecima saradnje sa Teom Ernandezom, Ismaelom Benaserom i Rafaelom Leaom, ponude su dobili Frank Kesi i Alesio Romanjoli, a uskoro će ih dobiti Zlatan Ibrahimović i Rade Krunić. Stefano Pioli ni pod razno ne želi da se odrekne usluga polivalentnog veziste koji u poslednje vreme igra fudbal života i ustalio se u startnoj postavi.

Krunić je od početka sezone odigrao 13 mečeva u svim takmičenjima za Milan (sedam kao starter), a minutaža bi bila i veća da na početku sezone nije imao povredu mišića zbog koje je propustio sedam mečeva. Pioli ga koristi na sve moguće načine, pa je Krunić do sada igrao kao zadnji vezni, centralni vezni, „desetka“, a u poslednja dva meča čak i kao krilo. Ukupno je u Milanu za dve i po sezone odigrao 69 utakmica, a člini se da je ove sezoni bolji nego ikad.

Zato je klub i spremio nagradu u vidu novog ugovora. Iako Krunić ima ugovor do leta 2023. godine i Milan nije u opasnosti da ga izgubi u skorije vreme, Paolo Maldini razmišlja da se oduži odličnom vezisti, nagradi ga i produži mu saradnju do 2024. godine sa povišicom u odnosu na aktuelnih 1.100.000 evra po sezoni.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.