MESI - NOVI KLUB STARE PRIČE! Povučeni porodični čovek koji smenjuje trenere!
Foto: Profimedia

liga 1

MESI - NOVI KLUB STARE PRIČE! Povučeni porodični čovek koji smenjuje trenere!

Kontradiktorno je slušati kako je Argentinac van terena dobro vaspitan, tih, povučeniji porodičan čovek i da je prvo u Baresloni, on odlučivao ko će sesti na klupu, a sada ga takve priče prate i u Parizu.

Objavljeno: 08:34h

Ukoliko je samo jeda deo tih spekulacija tačan, dolazimo do zaključka da je i Leo Mesi onda kriv za loše rezulate Barselone i poniranje giganta u poslednjih nekoliko godina. Jer nismo bili svedoci čudnih transfera, nego i trenera koji su se smenjivali skoro pa kao na pokretoj traci.

Možda se zalagao za to da mislimo:"Naravno da ne mogu ništa u Ligi šampiona kada samo Mesi igra i vuče ekipu".

Bilo kako bilo, vraćamo se u sadašnjost gde ugledi i uticajni "Ekip" objavljuje kako Mesi i njegov klan uveliko rade na tome da se što pre smeni trener Maurisio Poketino. Navodno, Mesi nije zadovoljan kako njegov zemljak vodi ekipu, jer ne ume da napravi taktiku koja bi odgovarala vrhunskom potencijalu tima koji vodi.

Ponovo se potencira očajan učinak bivše Barsine zvezde u domaćem prvenstvu (samo gol u ligi na devet utakmica) kao i sporna zamena u 76. minutu protiv Liona, kada je Leo izašao sa terena odbivši da pruži ruku treneru. Njihov odnos tada je zahladneo i još se nije otkravio.

"Ekip" piše i kako Poketino nema autoritet kod velikog broja igrača jer je suviše mekan i popustljiv i previše dopušta igračima. Jedan od dokaza za to je što je dan uoči utakmice sa Nicom dozvolio igračima žurku na kojoj je Lionel Mesi proslavio osvajanje Zlatne lopte. Dodaje se i da je Poketino nezadovoljan životom u Parizu, da je za njega preveliko opterećenje što mora da balansira između najvećih zvezda, onosno da im "titra".

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.