LAPORTA SMIRIO NAVIJAČE I PECNUO 2 NAJVEĆA RIVALA: Dembele ostaje u Barsi, bolji je igrač od Mbapea!
Foto: Profimedia

DIPLOMATA

LAPORTA SMIRIO NAVIJAČE I PECNUO 2 NAJVEĆA RIVALA: Dembele ostaje u Barsi, bolji je igrač od Mbapea!

Podsetimo, Dembeleu ugovor s Blaugranom ističe na kraju sezone, a za njegove usluge interes su pokazali Mančester junajted, Totenhem i Njukasl

Objavljeno:

Predsednik Barselone Đoan Laporta inostranim medijima dao je jednu zanimljivu i diskutabilnu izjavu.

Naime, poznato je da je francuski reprezentativac Usman Dembele na pragu odlaska iz kluba, te da uprava s njim nikako ne uspeva da pronađe zajednički jezik oko nastavka saradnje.

Osman Dembele
foto: Profimedia

Ipak, predsednik katalonskog velikana u izjavi za TV3 javnost uverava kako će Francuz ostati na Kamp Nouu.

- Imamo jako dobar odnos s Dembeleom i on želi da ostane. Takođe, mi želimo da ostane jer je sjajan igrač. Oduševljen sam Dembeleom, on je bolji igrač od Mbapea - rekao je Laporta.

Đoan Laporta
foto: EPA/Alejandro Garcia

Podsetimo, Dembeleu ugovor s Blaugranom ističe na kraju sezone, a za njegove usluge interes su pokazali Mančester junajted, Totenhem i Njukasl.

Ove sezone Dembele je odigrao tek četiri utakmice za tim koji trenutno vodi Ćavi Ernandes, a nakon što je propustio početak sezone zbog povrede kolena.

Kada je reč u Kilijanu Mbapeu, očekuje se da na leto po isteku ugovora s Pari Sen Žermenom napusti Pariz i pojača Real Madrid.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Laporta je na ovaj način verovatno želeo ne samo da ohrabri navijače Barselone već i da pecne kolege iz Reala i PSŽ-a, dva kluba koji su danas najveći rivali Katalonaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.