ANĆELOTI KOMPLIKUJE VEZ ZAMRŠENU JOVIĆEVU SITUACIJU!
Foto: Profimedia

italijan pohvalio srbina, ali...

ANĆELOTI KOMPLIKUJE VEZ ZAMRŠENU JOVIĆEVU SITUACIJU!

Srpski fudbaler Luka Jović postigao je gol i zabeležio asistenciju tokom vikenda za Real Madrid, pokazavši tako svom treneru Karlu Anćelotiju da zaslužuje više da igra!

Objavljeno:

Italijanski trener je posle pobede nad Real Sosijedadom (2:0) pohvalio Jovića, što su odmah svi protumačili da je njegovo mesto u špicu zagarantovano dok je Karim Benzema na bolovanju, međutim izjava Anćeltoija pred meč sa Interom u Ligi šampiona i tu ostavlja neobjašnjivu dilemu.

Naime, Jović je vodio napad Real Madrida u jednom od derbija kola, pokazao golom i asistencijom da na njega mogu da se oslone, ali Italijan i dalje nije ubeđen...

- Bez Karima Benzeme gubimo najbolju devetku u svetu fudbala i nedostajaće nam. Imamo sada Jovića i Marijana još. Jović je odigrao sjajnu utakmicu, ali nije igrao mnogo i komplikovano je", iznenadio je Anćelti, kao da nije zadovoljan fizičkim stanjem srpskog napadača posle trijumfa nad Sosijedadom.

Ipak, to ne može da bude njegova odgovornost pošto je pre susreta za vikend proveo tek nešto više od 100 minuta na terenu, a nije sve vreme bio povređen.

Joviću je na dobroj partiji čestitao i saigrač Kazemiro poručivši da mu nije lako jer je Benzema u strašnoj formi.

Međutim, sada nije ispred njega pošto će morati na pauzu, a bilo bi stvarno nepravedno prema srpskom napadaču ako u poslednjem kolu Lige šampina protiv Intera ne bude na terenu od starta. Meč se igra u utorak od 21 čas na "Bernabeu", a oba kluba su već prošla u nastavak takmičenja.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.