Grof pričao o odlasku iz Zvezde i igranju Evrope, ali je izjavom o Ristiću izazvao opšti smeh!
Foto: Dragan Kadić

U njegovom stilu

Grof pričao o odlasku iz Zvezde i igranju Evrope, ali je izjavom o Ristiću izazvao opšti smeh!

Trener crveno-belih je između ostalog pričao i o neigranju i statusu Uga Vijeire
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada da će njegova ekipa prekinuti seriju Napretka od šest pobeda i da je obaveza kluba da u Kruševcu ide na tri boda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Svaka serija ima kraj, i neke naše serije su se završavale. Nadam se da ćemo uspeti da izvučemo povoljan rezultat. Kao trener Zvezde ne mogu da kažem da bih bio zadovoljan nerešenim rezultatom, uvek idemo na pobedu. Naša obaveza je da probamo da pobedimo - rekao je Božović na konferenciji za novinare.

foto: Saša Pavlić Koky

Zvezda će u subotu gostovati Napretku u derbiju 16. kola Superlige Srbije. Božović je naveo da će u Kruševcu biti teško jer je Napredak "najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg deša prvenstva".

- To je izuzetno iskusna ekipa, dobro uigrana i vođena. Stadion će biti pun. Neće nam biti lako, ali očekujem da u dobrom ambijentu odigramo dobru utakmicu i pobedimo. Drago mi je što se Napredak na velika vrata vratio u srpski fudbal - kazao je Božović.

foto: Filip Plavčić

Crveno-beli neće moći da računaju na povređene Zorana Rendulića, Pabla Moučea i Gelora Kangu, dok će Mihailo Ristić, koji je ušao u igru za mladu reprezentaciju Srbije u baražu za Evropsko prvenstvo.

- Ristić je imao veoma važan nastup, 50-ak sekundi. Nadam se da će biti spreman, ako ne bude umoran - rekao je Božović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.