REAL SPREMAN DA BUDE NA OGROMNOM GUBITKU SAMO KAKO BI SE OTARASIO AZARA: Tri kluba stala u red za njegov potpis!
Foto: EPA/Neil Hall

LA LIGA

REAL SPREMAN DA BUDE NA OGROMNOM GUBITKU SAMO KAKO BI SE OTARASIO AZARA: Tri kluba stala u red za njegov potpis!

Povratak u Premijer ligu sve izvesniji?

Objavljeno: 10:49h

Real će učiniti sve da se oslobodi Edena Azara. Naime, oni su spremni da prihvate gubitak, kako bi se oslobodili njegovog ogromnog ugovora, dolazak Mbapea, eksplozija Vinisijusa jednostavno čini nekadašnjeg fudbalera Čelsija prekobrojnim.

Prema tvrdnjama iz Engleske ni "Plavci" nisu previše zainteresovani, Azar ima 30 godina, probleme sa povredama, sprečavao bi razvoj mlađih igrača što je cilj Tuhela koji je već pokazao da će fudbalerima iz sopstvene škole davati sve značajniju ulogu.

Eden Azar
foto: Profimedia

Navodno, Real bi prihvatio 30 miliona za igrača koga je pre dve i po godine platio stotinak, uštedeli bi kako rekosmo na plati od 20 miliona neto, a malo klubova može da priušti Azara.

Tri kluba PL su zainteresovana za njega, jedan je Njukasl koji može da mu ponudi tako visok ugovor, druga dva su Everton i Vest Hem, ali bi Belgijanac morao da pristane na nešto nižu platu. On će verovatno tražiti odštetu od Madriđana, ne mogu da ga nateraju da ode, kako ni Bejla poslednjih par godina, ali Azar želi da igra, jasno, za godinu dana je Mundijal u Kataru.

Jedna od opcija je pozajmica sa otkupom, ali kako stvari stoje posle loših sezona, nekadašnji igrač Lila teško može da računa da se ponovo dokopa velikog kluba.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.