STANOJEVIĆ: Otišao je NAJVEĆI igrač Partizana ikada, slažem se sa Saletom, DAJEM SVOJ GLAS!
Foto: FK Partizan

inicijatica dobija zalet

STANOJEVIĆ: Otišao je NAJVEĆI igrač Partizana ikada, slažem se sa Saletom, DAJEM SVOJ GLAS!

Predloženo je da stadion Partizana ponese naziv "Momčilo Moca Vukotić"

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević podržao je danas predlog da stadion u Humskoj bude nazvan po Momčilu Moci Vukotiću, koji je po njegovom mišljenju najveći igrač u istoriji tog fudbalskog kluba.

- Otišao je, po meni, najveći igrač Partizana ikada. Svi znamo ko je bio Moca, šta je bio, i svima nam je teško... On je bio deo crno-bele porodice, svi smo bili vezani za njega kao za najveću instituciju kluba - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Novog Pazara.

Momčilo Moca Vukotić
foto: Starsport©

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić preminuo je juče u 72. godini, posle duge i teške bolesti.

Bivši kapiten Partizana, a sada trener Čukaričkog, Saša Ilić predložio je da stadion u Humskoj ponese ime po Momčilu Vukotiću.

- Kao deca smo učeni da je Moca najveći ikada. Jedini igrač koji sa tolikom težinom nije želeo da ostaje u inostranstvu, nego je sve vezivao za Partizan. Bio je pojam i sinonim Partizana. Slažem se sa Saletom Ilićem, dajem svoj glas toj ideji - rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Partizana, u okviru 19. kola Super lige Srbije, a meč će početi minutom ćutanja.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.