SUSPENDOVANI DO DALJEG ZBOG NAPADA NA ARBITRE: Jedan sudiju ščepao za vrat, drugi PRETIO SMRĆU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/FOX Sports

očekivano

SUSPENDOVANI DO DALJEG ZBOG NAPADA NA ARBITRE: Jedan sudiju ščepao za vrat, drugi PRETIO SMRĆU! (VIDEO)

Akosta i Insauralde se suočavaju sa dužom pauzom zbog velikih ispada

Objavljeno:

Argentinski sudija Dario Erera optužio je fudbalera Lanusa Lautara Akostu (33) za skandalozne pretnje. Kako je arbitar naveo, fudbaler mu je tokom meča pretio smrću ukoliko nastavi da sudi kao što je to radio do tog trenutka.

Danas je objavljeno da je Akosta suspendovan do daljeg.

Incident se dogodio na prvenstvenom meču koji su igrali Rasing i Lanus (3:1), a reči poznatog fudbalera shvaćene su veoma ozbiljno. Erera je ceo slučaj prijavio policiji nakon što se susret odigrao.

Po rečima glavnog arbitra susreta, Akosta mu je rekao da je korumpiran i da će ga ubiti ukoliko nastavi da sudi na mečevima ekipe za koju on igra.

Reagovala je policija koja je dobila prijavu, ali i argentinsko udruženje profesionalnih arbitara. Za sada je izostala reakcija samo druge strane u ovom slučaju, pošto se ni Lautaro Akosta ni njegov klub nisu oglasili.

Inače, Akosta je kapiten Lanusa u kojem igra od 2013. godine, a ovo je i ekipa u kojoj je ponikao. Između ta dva mandata nosio je dres Sevilje, Rasing Santandera i Boke, a upisao je i dva nastupa za nacionalni tim Argentine.

Slična kazna preti defanzivcu Independijentea Huanu Manuelu Insauraldeu koji je zgrabio sudiju za vrat nakon što mu je pokazao direktan crveni karton.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.