ILIEV LJUTITO PORUČIO: Tehnologija postoji, kako VAR soba nije signalizirala SPORNU SITUACIJU sa "Marakane"'?!
Foto: Starsport

da li je bio penal?

ILIEV LJUTITO PORUČIO: Tehnologija postoji, kako VAR soba nije signalizirala SPORNU SITUACIJU sa "Marakane"'?!

Sportski direktor crno-belih burno reagovao na dešavanja u meču Zvezda - Voždovac

Objavljeno: 21:49h

- Postavljam pitanje sudiji u VAR sobi Lazaru Lukiću: kako je moguće da nisu videli i reagovali na situaciju iz 63. minuta meča našeg večitog rivala i Voždovca?! Kako je moguće da nisu bar signalizirali glavnom arbitru, ako već sam nije konstatovao, da se proveri sporna situacija, pošto tehnologija sada postoji, a sporna je i te kako?! Počeo je Ivica Iliev, koji se osvrnuo na detalj iz 63.minuta kada je Alen Mašović pao u kaznenom prostoru nakon duela sa Markom Gobeljićem.

- Ovo je već drugi previd tok tipa, nešto već viđeno na meču 4. kola našeg rivala i Napretka na istom stadionu, kada takođe arbitar iz VAR sobe nije reagovao niti signalizirao evidentan prekršaj domaćeg defanzivca nad kruševačkim igračem u kaznenom prostoru, u završnici utakmice!

Iz Humske ljutito postavljaju pitanje zbog čega se ponovila situacija sa početka sezone, kada VAR takođe nije reagovao na utakmici Zvezde i Napretka, prilikom prekršaja Miloša Degeneka, takođe u šesnaestercu, nad gostujućim igračem, a sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je imao "upit" i za čelnike večitog rivala, podsećajući na nedavno saopštenje kolege Mitra Mrkele.

- Imam pitanje i za ljude iz Crvene zvezde: da li ste na ovo mislili u nedavnom saopštenju kada ste govorili da ćete učiniti sve van terena u borbi za titulu? Jesu li to te vanfudbalske aktivnosti? - ljutito je upitao Ivica Iliev.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.