LEVANDOVSKI IPAK DOBIJA ZLATNU LOPTU: Frans fudbal želi da ispravi nepravdu prema poljskom fudbaleru!
Foto: Profimedia

lepo do njih

LEVANDOVSKI IPAK DOBIJA ZLATNU LOPTU: Frans fudbal želi da ispravi nepravdu prema poljskom fudbaleru!

To je potvrdio prvi čovek "Frans fudbala" Paskal Fer, koji se osvrnuo na ideju naknadne dodele nagrade Levandovskom za 2020. godinu

Objavljeno:

Iako je po mnogima Robert Levandovski bio favorit za dobijanje Zlatne lopte "Frans fudbala", nju je po sedmi put u karijeri odneo Lionel Mesi.

Priznanje da je Poljak imao fantastičnu godinu, a pogotovo prethodnu u kojoj je osvojio gotovo sve klupske trofeje, a u kojoj nije bilo dodele nagrade zbog koronavirusa, odao mu je i sam Mesi.

- Čast je takmičiti se sa tobom, Roberte. Mislim da si zaslužio nagradu prošle godine - rekao je Mesi prilikom dodele priznanja u Parizu.

Ipak, postoji mogućnost da se nepravda koliko-toliko ispravi i naknadno Zlatna lopta ipak dodeli Levandovskom.

To je potvrdio prvi čovek "Frans fudbala" Paskal Fer, koji se osvrnuo na ideju naknadne dodele nagrade Levandovskom za 2020. godinu.

- Sistem glasanja za Zlatnu loptu je demokratski. Čak 170 ljudi je glasalo za Mesija. Ja bih izabrao Levandovskog, ali i Mesi zaslužuje nagradu - rekao je Fer, pa dodao:

- Ono što je Mesi rekao je veoma lepo, ali ne treba da donosimo odluke prebrzo. Ipak, trebalo bi da razmislimo o tome i hoćemo svakako. Ne možemo da budemo sigurni da li bi Levandovski osvojio Zlatnu loptu prošle godine. Nije bilo glasanja, ali iskreno, sigurno bi imao dobre šanse - poručio je Fer.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.