JOŠ JEDAN PROBLEM ZA BARSELONU: Serđi Roberto mora na operaciju i višemesečnu pauzu!
Foto: Profimedia

la liga

JOŠ JEDAN PROBLEM ZA BARSELONU: Serđi Roberto mora na operaciju i višemesečnu pauzu!

Novi peh

Objavljeno:

Razorena je Barselona. Igrački, finansijski, rezultatski, ali i kadrovski. Na gomilu problema nadovezao se još jedan u vidu povrede Serđa Roberta, na koga Katalonci neće moći da računaju sve do polovine prolećnog dela sezone.

Defanzivac Barse, koji može da se nađe i u veznom redu, mora na operaciju butnog mišića, potvrdili su sa stadiona Nou Kamp. Od 27. oktobra i gostovanja Rajo Valjekanu povremenu reprezentativac Španije nije igrao, pokušavalo se raznim metodama njegovo osposobljavanje, a kako nije uspelo, odlučeno je da mora „pod nož“.

Serđi Roberto
foto: Profimedia

Hirurški zahvat će biti odrađen najverovatnije u petak, u Finskoj, u gradu Turuk, kod doktora Lasea Lempainena, uz prisustvo njegovih kolega iz Barselone. Kako prenosi Mundo deportivo, posoperativni tok bi mogao da potraje čak četiri meseca, što znači da trener Ćavi Ernandez ne bi mogao da računa na njega u zahtevnom delu sezone, kad je na programu dosta utakmica u Primeri, Kupu kralja, Evorpi...

Najveći problem za samog Roberta je što neće imati u tom periodu mogućnost da ubedi stručni štab da l je vredan ostanka u Barseloni. Njemu ugovor ističe poslednjeg dana juna i zasad nema nagoveštaja da će biti produžen.

Osim Serđa Roberta, zbog povreda su odsutni Ansu Fati, Martin Brajtvajt, Pedri, dok je Serhio Kun Aguero najverovatnije okončao karijeru zbog srčanih problema.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.