"ĐAVOLJA" POSLA: "Ostrvo" PODRHTAVA! Junajted PIKIRAO legendarnog Italijana koji je sa Sitijem osvojio TITULU!
Foto: Profimedia

kakva bi to bomba bila!

"ĐAVOLJA" POSLA: "Ostrvo" PODRHTAVA! Junajted PIKIRAO legendarnog Italijana koji je sa Sitijem osvojio TITULU!

Da li ovim "Đavoli" pokušavaju da se osvete "Građanima" za vest o tome da bi Kristijano Ronaldo mogao u četu Pepa Gvardiole?

Objavljeno: 19:29h

Neočekivane vesti stižu iz Mančestera! Nakon što je potvrđeno da je Mančester junajted na mesto menadžera do kraja sezone doveo Ralfa Rangnika, sada se iznenađujuće ime pominje u trci da nasledi Nemca.

Junajted bi na leto 2022. mogao da dovede bivšeg menadžera Mančester sitija Roberta Manćinija!

Kako ekskluzivno saznajte britanski "Telegraf", Roberto Manćini je još jedan kandidat za mesto menadžera Mančester junajteda od sezone 2022/23.

Oni navode da bi za tako nešto ipak moralo da se potrefi nekoliko stvari. Naravno, mnogo toga zavisi od baraža za Svetsko prvenstvo koji je na programu u martu 2022. godine.

Roberto Manćini
foto: AP

Manćinijeva Italija će tada igrati sa Severnom Makedonijom, a u finalu baraža potencijalno i sa Portugalom, pa je jasno da je izuzetno neizvesno hoće li se "azuri" naći u Kataru krajem 2022. godine.

Ukoliko u tome ne uspeju, Manćini bi mogao da bude kandidat za menadžera Junajteda, ali problem pravi i to što je svojevremeno na klupi Mančester sitija ređao uspehe i čak stizao do trofeja u Premijer ligi.

Manćini ima ugovor sa FS Italije do 2026. godine, ali bi eventualni neuspeh u baražu mogao da dovede do rastanka, uprkos činjenici da su "azuri" ove godine postali prvaci Evrope.

Među kandidatima za menadžera Junajteda od naredne sezone još su i Maurisio Poketino, Erik ten Hag, Brendan Rodžers, Zinedin Zidan...

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.