KRISTIJANO RONALDO DEMANTOVAO NATPISE U MEDIJIMA: Nije mi jedina ambicija da imam više Zlatnih lopti od Mesija!
Foto: Profimedia

ZLATNA LOPTA

KRISTIJANO RONALDO DEMANTOVAO NATPISE U MEDIJIMA: Nije mi jedina ambicija da imam više Zlatnih lopti od Mesija!

Ronaldo prilično ljud zbog iznetih laži

Objavljeno:

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo kaže da nije istina to da je rekao da mu je glavna ambicija u karijeri da ima više Zlatnih lopti od Lea Mesija.

Argentinac je u ponedeljak uveče osvojio sedmu Zlatnu loptu i sada ima dve više od Ronalda, koji nije prisustvovao svečanoj ceremoniji.

Portugalac je besan na Paskala Ferera, urednika Frans fudbala, lista koji prestižnu nagradnu dodeljuje.

„Paskal Fere je rekao prošle nedelje da sam mu se poverio kako je moja jedina ambicija da imam više Zlatnih lopti od Lionela Mesija. Paskal Ferer je lagao, iskoristio je moje ime da promoviše sebe i publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba koja je zadužena za tako prestižnu nagradu laže na takav način, i pokazuje apsolutno nepoštovanje prema nekome ko je oduvek poštovao Frans fudbal i Zlatnu loptu I onda je ponovo slagao kada je rekao da ne prisustvujem ceremoniji zbog navodnog karantina, za koji nema nikakvog razloga“, napisao je Ronaldo na instagramu i dodao:

„Uvek žekim da čestitam oni koji su pobedili, uz fer plej i sportski duh koji su vodili moju karijeru od početka, a to radim jer nikada nisam ni protiv koga. Pobeđujem za sebe, klubove koje predstavljam i ljude koji me vole. Ne pobeđujem ni protiv koga“.

Portugalac je zatim dodao da su mu najveći ciljevi da osvoji još titula na klupskom i reprezentativnom nivou.

„Osim toga, najveća ambicija u mojoj karijeri je i da budem dobar primer svima onima koji žele da ostanu profesionalni fudbaleri, i da moje ime ostane zlatnim slovima upisano u istoriji svetskog fudbala“.

Za kraj, 36-godišnji Ronaldo je poručio da se već okreće narednim obavezama u Mančester junajtedu.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.