STANKOVIĆ PRESEKAO: Napadač Zvezde već u januaru može da traži novi klub!
Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

video je dovoljno

STANKOVIĆ PRESEKAO: Napadač Zvezde već u januaru može da traži novi klub!


S obzirom da iz Moldea stiže dugo očekivani Ohi Omoidžuanfo, više opcija u napadu neće biti potrebno

Objavljeno:

Crvena zvezda je planirala da angažuje nekoliko pojačanja tokom predstojećeg januarskog prelaznog roka, a neki igrači će izvesno da napuste stadion “Rajko Mitić”.

Prvog dana 2022. ugovor ističe Aleksi Vukanoviću, koji čeka inostrani angazman, ali kako prenosi MaxBet sport, biće još promena u napadu šampiona Srbije.

Naime, trener Dejan Stanković navodno više ne računa na Loisa Dionija. Francuz je zvanično povređen. U pitanju je migrena, ali se čini da za njega nema mesta u rosteru.

FK Crvena zvezda, Lois Dioni
foto: Starsport©

Više od mesec dana je izvan takmičarske ekipe, što je jasan pokazatelj nekih stvar. Šef stručnog staba je saopštio sportskom sektoru da ovaj napadač nije potreban za 2022. godinu. Dolaskom Ohija Omoidžuanfa iz Moldea ova pozicija je popunjena, pošto su tu još Milan Pavkov i mladi Marko Lazetić.

Sada je na potezu klub jer treba da se prekine pozajmica od Anžea, koja je validna do maja. U narednom periodu čeka se kompromisno rešenje u koje će da budu uključeni i agenti igrača. I pored strpljenja i ukazanog poverenja, jasno je da Dioni nije igrač prema standardima Crvene zvezde.

Još nekima curi vreme, ako ne iskoriste “drugu šansu”.

(Espreso/MaxBet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.