NOVI SKANDAL U JUVENTUSU: Finansijska policija ispituje ugovor kluba iz Torina sa Ronaldom!
Foto: EPA/Alessandro DI Marco

biće svašta

NOVI SKANDAL U JUVENTUSU: Finansijska policija ispituje ugovor kluba iz Torina sa Ronaldom!

Sumnja se da u pozadini svega postoji privatni dogovor između kluba i igrača, koji vlasti žele da pogledaju iz ugla posebnih ekonomskih aspekata tog dogovara

Objavljeno:

Jutros su se pojavile informacije da je Juventus pod istragom finansijske policije, a već popodne novi skandal drma "staru damu".

Ništa crno-beli nisu naučili iz Kalčopolija, kada je Juventus izbačen iz Serije A, danas se terete zbog navodne pronevere 50.000.000 evra, a čini se da je sporan i ugovor Kristijana Ronalda.

"Ansa" otkriva da Ronaldo nije pod istragom, već da se radi o ugovoru koji je igrač imao sa Juventusom. Ekonomski odnosi sa igračevim predstavnicima su takođe ono što se istražuje u ovom trenutku.

Sumnja se da u pozadini svega postoji privatni dogovor između kluba i igrača, koji vlasti žele da pogledaju iz ugla posebnih ekonomskih aspekata tog dogovara.

U celoj istrazi Juventusovih finansija, korišćene su i metode prisluškivanja telefona od strane vlasti, a upravo je i to bio jedan od načina kako se 2006. godine saznalo za čuveni skandal "Kalčopoli".

Ronaldovi predstavnici su čuveni super-agent Žorž Mendeš, koji je odnedavno takođe pod istragom, i njegova agencija "Žestifute".

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.