BIZARNA SITUACIJA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Iz kluba tvrde da je igrač UMRO, a on ŽIV I ZDRAV zvao sindikat fudbalera!
Foto: Profimedia

neverovatno

BIZARNA SITUACIJA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Iz kluba tvrde da je igrač UMRO, a on ŽIV I ZDRAV zvao sindikat fudbalera!

Neverovatna situacija u našem fudbalu

Objavljeno:

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je dokaz o komunikaciji sa neimenovanim srpskim klubom iz Prve lige koji tvrdi da je fudbaler kojeg zastupa ova organizacija - umro!

Naime, oni su posredovali u komunikaciji između fudbalera i njegovog kluba i potraživali da se on finansijski ispoštuje nakon raskida ugovora, međutim, neimenovani tim i predsednik koji je potpisao dokument tvrde da je on umro 8. novembra ove godine, što nije istina.

Kako kaže predsednik ove organizacije Mirko Poledica, on je u stalnom kontaktu sa inostranim fudbalerom i on je "živ i zdrav".

"Potpuni haos vlada u Super i Prvoj ligi. Pojedini klubovi više od 3 meseca ne plaćaju igrače.

Arbitražni sud ne postoji, igrači su zarobljeni i bez ikakvih prava. Ovako nešto je jedinstveno u Evropi i ceo svet nam se smeje.

Juče smo poslali dopis jednom srpskom klubu i zamolili ih da poštuju ugovor našeg člana a dobili smo zvaničan odgovor kluba, pečatiran i potpisan od strane predsednika kluba koji je funkcioner FSS, da je igrač UMRO 08.11.2021.

Takvu bahatost i poniženje igrača još nismo doživeli za sve ove godine našeg rada", navedeno je od strane SPF "Nezavisnost", uz priloženi dokument kao dokaz.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.