SVE JE GOTOVO: Mančester junajted ima novog trenera! Dobro poznato ime seda na klupu "crvenih đavola"
Foto: Profimedia

konačno

SVE JE GOTOVO: Mančester junajted ima novog trenera! Dobro poznato ime seda na klupu "crvenih đavola"

Sada i zvanično

Objavljeno:

Bomba sa Ostrva - Ralf Rangnik će naslediti Ole Gunara Solskjera na klupi Mančester Junajteda!

Ekskluzivnu vest je prvi javio ugledni Atletik. Mančester Junajted i nemački stručnjak su dogovorili privremenu saradnju do kraja sezone. Ali to nije sve. Dogovoreno je da Rangnik posle toga ostane još dve godine u klubu kao kao savtnik za fudbalska pitanja.

Ralf Rangnik
foto: Profimedia

Rangnik u Mančester Junajted dolazi iz moskovske Lokomotive u kojoj je na kraju prošle sezone preuzeo ulogu direktora za sport i razvoj kluba.

Junajted je u potrazi za novim trenerom od nedelje kada je i zvanično uručen otkaz Oleu Gunaru Solskjeru posle ubedljivog poraza protiv Votforda. Norvežanina je kao privremeno rešenje u Ligi šampiona zamenio njegov pomoćnik Majkl Kerik i ostvario pobedu protiv Viljareala ali klub nije razmišlja da mu pruži dalju šansu. Tražio je jako trenersko imeno, pominjali su se Zinedin Zidan, Maurisio Poketino, Erik ten Hag, Ernesto Valverde a na kraju je pomalo iznenađujuće šansa pružena iskusnom Rangniku.

Prva želja je bio Poketino ali Pari Sen Žermen nije hteo da usred sezone pusti trenera kojeg je doveo pre manje od godinu dana. Kada su i definitivno propali svi napori da da angažuje Poketino, Junajted je krenuo po Rangnika i brzo se dogovorio sa njim.

Uskoro opširnije...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.