PRIČALO SE TOKOM CELOG DANA: Slaviša Jokanović DOBIO OTKAZ!
Foto: Profimedia

nažalost

PRIČALO SE TOKOM CELOG DANA: Slaviša Jokanović DOBIO OTKAZ!

Njegov naslednik je Pol Hekingbotom, pred kraj prošle sezone u ulozi privremenog rešenja, a tokom jeseni strateg U23 tima Šefilda

Objavljeno:

Nisu ni Englezi što su nekad bili. Jeste protokolarno, ali se makar znao red. Kao u pesmi: „O bivšima sve najbolje“. Samo što se u Šefild junajtedu nisu setili Slaviši Jokanoviću da kažu ni – hvala!?

Znate ono, „hvala na doprinosu, posvećenosti i rezultatima, sve najbolje u nastavku karijere“. Svi to rade. Na Bramal lejnu su zaboravili na džentlmenske manire, pa su u danu kad su smenili srpskog stručnjaka propustili priliku da ga bar udostoje pristojnog oproštaja.

To što im nije išlo je drugi padež. A nije. Pre dva dana jeste savladao Reding Veljka Paunovića (1:0), čime je prekinuo seriju od četiri meča bez pobede. Trenutno je na deobi 15. mesta na tabeli Čempionšipa i jednostavno nije išlo u skladu sa očekivanjima.

Ostaće zapisano da je Jokanović vodio Šefild na 22 utakmice, ostvario osam trijumfa, devet poraza i pet remija.

Njegov naslednik je Pol Hekingbotom, pred kraj prošle sezone u ulozi privremenog rešenja, a tokom jeseni strateg U23 tima Šefilda. U karijeri je vodio Barnsli, Lids i škotski Hibernijan, a ono što je privuklo pažnju je da mu je uprava Junajteda dala ugovor na četiri i po godine, do juna 2026.

Ko zna, možda je Hekinbotom stvarno rešenje na duge staze...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.