LEGENDARNI ITALIJAN OBASUO VLAHOVIĆA KOMPLIMENTIMA: Od Srbina nema jačeg! Što pre u Ligu šampiona!
Foto: Profimedia

ne prestaju pohvale

LEGENDARNI ITALIJAN OBASUO VLAHOVIĆA KOMPLIMENTIMA: Od Srbina nema jačeg! Što pre u Ligu šampiona!

Čuveni Italijan smatra da je mladi napadač Fjorentine uz Mbapea i Halanda najbolji u Evropi

Objavljeno:

Legendarni italijanski fudbalski as Kristijan Vijeri oduševljen je Srbinom Dušanom Vlahovićem. Čuveni Bobo nije štedeo komplimente na račun centarfora Fjorentine rekavši da je uz Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda najbolji mladi fudbaler na svetu.

Kristijan Vijeri je u autorskoj emiciji "Bobo TV", gde u formatu podkasta sa Antonijom Kasanom, Nikolom Ventolom i nekoliko sportskih novinara komentariše fudbalske aktuelnosti, otkrio je da se Dušan Vlahović dobro privikao na Seriju A, te da bi za njega bilo dobro da karijeru nastavi u Bajernu.

- Da sam na mestu Bajerna i da moram da zamenim Levandovskog, otišao bih po Halanda i Vlahovića. Napadač Fjorentine u Nemačkoj bi lako postigao 30 golova u sezoni. Igra odlično u Fjorentini, a Vlahovićeva klasa u svakom meču dolazi još više do izražaja - rekao je Vijeri.

Potom je nekadašnji napadač Juventusa, Lacija, Intera, Milana i velikog broja klubova opširno analizirao mladog Srbina.

- Vlahović je Srbin, a oni, kao Hrvati, Argentinci i Urugvajci se odmah i lako prilagođavaju na našu ligu. Temperamentni su i uvek spremni za borbu. Ako bi otišao u Juventus, tamo bi lako postigao 28 golova. Toliko je brz, snažan i tehnički moćan, da ostavlja utisak. Impresivan je, a igra Fjorentine mu prija i uzdiže ga. Gledajući njega i Harija Kejna, procenjujući potencijal i razliku u godinama, uvek uzimam mladog Srbina - istakao je Vijeri, a onda poentirao:

- Iako je očigledno da je napadač Totenhema trenutno spremniji, s obzirom na karijeru koju ima, pred Vlahovićem je budućnost. Za mene su Dušan i Haland fudbaleri koje svaki vrhunski tim mora da ima. Od njih nema jačih. Kažu, Vlahoviću odgovara Serija A. Ja kažem, da je u svakoj ligi teško dati gol! Voleo bih da Vlahovića što pre vidim u Ligi šampiona!

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.