IBRA PRIZNAO SMIŠLJENU OSVETU: NE NAPADATE PSA KOJI NE LAJE! Napravio sam glupost, ali bih je uradio PONOVO 100%!
Foto: Profimedia

lekcija

IBRA PRIZNAO SMIŠLJENU OSVETU: NE NAPADATE PSA KOJI NE LAJE! Napravio sam glupost, ali bih je uradio PONOVO 100%!

Zlatan je u finišu udario Sezara Antpilicvetu, ali mu je sudija progledao kroz prste i dodelio žuti karton iako je po pravilima zaslužio direktno isključenje

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je vrhunski fudbaler i golgeter, vrlo popularan i u Srbiji, ali je takođe i te kako prgav i ne prašta nikome ko mu se pokuša suprotstaviti.

Skoro na svakoj utakmici Ibra uradi nešto zbog čega izbije u centar pažnje, tako je bilo i na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Španije i njegove Švedske.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Zlatan je u finišu udario Sezara Antpilicvetu, ali mu je sudija progledao kroz prste i dodelio žuti karton iako je po pravilima zaslužio direktno isključenje.

Nekoliko dana kasnije u razgovoru za 'Gardijan' napadač Milana je priznao kako je namerno udario igrača Čelsija jer je želeo da mu pokaže da se neke stvari ne rade.

- Pre nekoliko dana u reprezentaciji sam imao start. Uradio sam to namerno. Ne stidim se to reći jer je on uradio nešto glupo mom saigraču. Glumio je mom igraču - rekao je Ibra pa nastavio:

- Pre nekoliko dana u reprezentaciji sam udario Antpilikvetu. Uradio sam to namerno. Nije me sramota da to kažem, jer je on uradio nešto glupo mom saigraču. Bila je to glupost, ali morao sam da reagujem da bi shvatio. Jednostavno, to se ne radi. Nemaš mu*a to da uradiš meni, ali ću ti svakako pokazati šta bi se desilo da si meni to uradio. To je razlog - jasan je Zlatan.

Zlatan Ibrahimović, Fudbalska reprezentacija Švedske, Fudbalska reprezentacija Španije
foto: Profimedia

Interesenatno da španski defanzivac, takođe 'namazan svim bojama', iako brutalno pokošen posle utakmice nije ništa rekao Ibri.

- Šta on može da kaže? Meni neće ništa, ali hoće mom saigraču koji neće da odgovori jer je previše dobar. Nije lepo ono što sam uradio, ali opet bih ponovio. To sam ja.

Žuti karton koji je Ibrahimović dobio znači da će propustiti prvi duel polufinala baraža, ali 40-godišnjak uopšte ne žali.

Sezar Antpilikveta (gore) u duelu sa Rahimom Sterlingom
Sezar Antpilikveta (gore) u duelu sa Rahimom Sterlingomfoto: EPA/Shaun Botterill

- Nije stvar u tome što neću igrati u baražu već u tome da taj dečko razume da ne može da dira nekog dok želi na zemlji.

- Ne napadate psa koji ne laje. Napadnite onog koji je sposoban da uradi nešto. Lako je napasti moje saigrače koji imaju po 20 godina i previše su fini. Nadam se da je sad naučio lekciju. Napravio sam glupost, ali bih je uradio ponovo 100% - zaključio je Zlatan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.