TRENER FIORENTINE ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEVIM IGRAMA: Njegova želja i posvećenost su neverovatni!!!
Foto: Profimedia

REČI KOJE DODATNO OHRABRUJU

TRENER FIORENTINE ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEVIM IGRAMA: Njegova želja i posvećenost su neverovatni!!!

Srpski fudbaler je u Seriji A dao 10 pogodaka na 13 mečeva

Objavljeno: 09:09h

Dušan Vlahović briljira ove sezone. Kako u Fiorentini, tako i u reprezentaciji Srbije. Trener Fiorentine je birao reči dok je pričao o srpskom napadaču.

Trese mreže na oba fronta i ne planira da se zaustavi. Samo u Seriji A je dao 10 pogodaka na 13 mečeva i nastavlja da teroriše golmane. Protiv Milana i svog idola Zlatana Ibrahimovića se dva puta upisao u strelce, uz jednu asistenciju. Trener "ljubičastih" Vićenco Itailjano je oduševljen srpskim napadačem.

- Dušan je predodređen za veliku karijeru. Ne kažem to zbog golova i načina na koji igra, već i zbog toga kako trenira. Njegova želja i posvećenost su neverovatni. Na utakmici lako prepoznaje situacije koje vežbamo na treningu. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti, trenutno je sve na njegovoj strani - kaže Italijano.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Navijači su ljuti na Vlahovića zbog toga što neće da produži ugovor, ali je jasno da je došlo vreme za novi izazov i jaču ligu. Poslednji na listi zainteresovanih klubova je Njukasl koji je navodno spreman da plati 80 miliona evra.

- Dušan je u potpunosti fokusiran na obaveze u Fiorentini. Ide od utakmice do utakmice, postepeno. Jeste mlad, ali se ponaša kao veteran. Zaista je to za svako poštovanje - poručio je Italijano (43).

Fiorentina u narednom kolu gostuje Empoliju i biće to nova prilika za Vlahovića da nastavi golgeterski niz.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.