Vučelić o fantomima sa Skupštine, Saletu Mutavom i majicama: Ne proveravam kartone navijačima!
Foto: Beta

svega se dotakao

Vučelić o fantomima sa Skupštine, Saletu Mutavom i majicama: Ne proveravam kartone navijačima!

Predsednik Partizana odgovarao je na brojne kontroverze koje su se u poslednje vreme događale u Humskoj
Objavljeno: 16:08h

Novoizabrani predsednik Partizana, Milorad Vučelić, odgovorio je na mnoga kontroverzna pitanja, koja su u poslednje vreme kružila Humskom i visila nad upravom čiji je on predsednik.

Prvi čovek crno-belih je gostujući na televiziji N1 pričao o navodnim nepravilnostima na Skupštini kluba, na kojoj je on izabran za predsednika, o priči o delegatima koji su navijači Crvene zvezde, ali i o ubijenom navijaču Aleksandru Stankoviću zvanom Sale Mutavi.

ESPRESO OTKRIVA VELIKU CRNO-BELU PREVARU! Ovo su dva fantoma na Skupštini Partizana bez kojih Vučelić ne bi bio izabran! (FOTO)

foto: Fonet

- Ja znam da ti ljudi vole Partizan, ali uvek postoje sumnjivi načini ljubavi. Ima puno interesa i bilo je nekih političkih implikacija da neko vrši neku funkciju, a pozivajući se na režim i na visoko pozicionare ljude u režimu pokušava da nešto reši. To je radila ova strana koja je izgubila - rekao je Vučelić i dodao da se proverama ustanovilo da su to bile laži.

Fantomski delegat sa Skupštine Partizana navija za Crvenu zvezdu?! (FOTO)

Govoreći o prijavi Nenada Bjekovića, čije navode proverava policija po nalogu tužilaštva da je Vučelić izabran na nelegalan način jer nije bilo kvoruma na Skupštini, Vučelić je rekao da je to "potez očajnika i da od te priče nema ništa".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.