BOGATI ŠEIK MI NUDIO PARE DA NJEGOV SIN IGRA: Lalatović otvoreno o iskustvu iz Arabije!
Foto: Printscreen

iskren

BOGATI ŠEIK MI NUDIO PARE DA NJEGOV SIN IGRA: Lalatović otvoreno o iskustvu iz Arabije!

Nekadašnji strateg Crvene zvezde, Vojvodine, Napretka, Radničkog, Čukaričkog... objasnio je zbog čega je napustio Saudijsku Arabiju.

Objavljeno:

Nenad Lalatović je u velikom intervjuu za Meridian sport otvorio dušu.

- Mene je doveo bogati šeik, koji je vlasnik Al Batina. Stvarno mi je dao odrešene ruke, ali mi nije dao mogućnost da ja dovedem igrače koji se uklapaju u moj sistem. Najveći problem je bio na poziciji desnog beka. U klubu smo imali samo jednog desnog beka, koji je ujedno i sin vlasnika Al Batina. On je tek tada ušao u prvi tim, nije fizički bio spreman, ali mi se njegov otac obratio nakon prvog kola i rekao da on mora da igra – istakao je Lalatović za Meridian sport.

- Nisam prihvatio tako nešto, na to su se nadovezali nešto lošiji rezultati. Kasnije sam prisustvovao brojnim sastancima, na kojima se tražila samo jedna stvar, a to je da igra sin vlasnika kluba. Nisam želeo da popustim, znao sam da će nakon sledećeg lošeg rezultata to biti moj kraj, ali sam istrajao i zbog toga sam dobio otkaz nakon samo osam kola.

Nenad Lalatović
foto: Profimedia

Lalatović je zadržao jasan stav.

- Moji menadžeri su mi govorili da ako ga pustim da igra, da ću se dugo zadržati u Al Batinu, ali to je jednostavno bilo jače od mene. Ako ja nekog ne vidim u timu, nema tih para zbog kojih bih ja promenio svoju odluku. Takav sam bio u Srbiji, takav ću biti svuda.

Međutim, kada se podvuče crta, kompletan utisak na kraju nije bio toliko loš.

- Moram da pohvalim vlasnika Al Batina, ispoštovao me je maksimalno sa finansijskog aspekta. Ja sam potpisao na 11 plata, on je meni isplatio devet, što je bilo stvarno korektno – dodao je Nenad Lalatović

Espreso/Meridiansport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.