KAKO SE RONALDO ŽALIO PAVLOVIĆU: Da mi nisu UKRALI gol u Beogradu sada se ne biste smejali!
Foto: Profimedia

tugo mojih dana

KAKO SE RONALDO ŽALIO PAVLOVIĆU: Da mi nisu UKRALI gol u Beogradu sada se ne biste smejali!

Santoš smatra da njegov tim redovno ima problema kad protivnik igra sa tri štopera

Objavljeno: 11:03h

Neuspeh Portugala protiv Srbije je tema broj jedan u tamošnjoj zemlji.

I dalje se vade zaključci zašto su Kristijano Ronaldo i saigrači izgubili od Srbije (2:1) u Lisabonu i sada moraju u pakleni plej-of za Mundijal u Kataru.

Najviše je na udaru selektor Fernando Santoš, koji je ocenio da je meč sa "Orlovima", uz jedan protiv Nemačke na EURO, najgori otkad troši sedmu godini na klupi "Navigatora".

- Imali smo dosta oscilacija od 2018. godine (kad su osvojili EP, prim.aut.). Nova ekipa je, druge karakteristike, ali smo imali dobre periode kada smo osvojili Ligu nacija. Dve slabije utakmice smo odigrali sa Irskom i dve očajne – protiv Srbije i Nemačke. Zašto? Stav, koncentracija, prosto ništa nam nije išlo - rekao je Santoš.

I dalje se priča o reakciji Ronalda prema selektoru odmah po završetka meča sa Srbijom. Santoš je otkrio šta je CR7 rekao našem Strahinji Pavloviću.

- Veliko je razočaranje. Pali su neki igrači na travu, spustili glave, a ja sam hteo da ih podignem. Kada sam došao do Ronalda čuo sam kako govori srpskom igraču 'Da mi nisu ukrali gol u Beogradu sada se ne biste smejali' - otkrio je selektor Portugala.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Santoš je uvideo da njegov tim ima problem sa ekipama koja igraju sa trojicom štopera, kakav stil gaji Srbija.

- Uvek smo imali problema kada protivnik igra sa trojicom igrača u odbrani. Sa Belgijom i Švajcarskom, na primer. Ne osećamo se prijatno na terenu u tim situacijama. Imam vremena, verujem da ću rešiti i taj problem. Napravićemo određene promene da igrači budu komotni na terenu bez obzira na to ko je i kakav je protivnik - zaključio je.

Portugalcima preostaje da poprave utisak u baražu, u kome će morati da eliminišu dve selekcije.

U polufinalu će biti domaćini jer su nosioci (mogući rivali su im turska, Poljska, S.Makedonija, Ukrajina, Austrija i Češka), a u finalu se domaćin odlučujuće utakmice određuje žrebom... Ako prođu polufinale, tamo bi mogli da nalete na drugog giganta, evropskog prvaka Italiju, ili Švedsku...

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.