U PARIZU VEĆ TRAŽE ZAMENU ZA MBAPEA: Holand otpao, Vlahović prva opcija!
Foto: epa/ Claudio Giovannini

psž

U PARIZU VEĆ TRAŽE ZAMENU ZA MBAPEA: Holand otpao, Vlahović prva opcija!

Traže zamenu u vidu mladog igrača

Objavljeno:

Izgleda da nema dileme, PSŽ će morati da traži novog napadača. Leonardo se pomirio sa odlaskom Mbapea, iako su Parižani ignorisali novu ponudu Reala za kupovinu sjajnog fudbalera šest meseci pre isteka ugovora. Oni će ga zadržati do leta, a onda se izgleda ustremiti na Dušana Vlahovića.

Pitanje je bilo Srbin ili Adejemi, ali Leonardo veruje da je Dušan iskusniji, da dolazi iz jače lige i da bi odmah mogao da bude od pomoći. Nemac iz Salcburga ima ponudu od Dortmunda, ali čeka i Siti.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Kako se priča, u Realu će se zadovoljiti Mbapeom, odustali su od Halanda. Pre svega, troškovi su veliki, Perez ne želi Rajoli da plati proviziju i za Norvežanina i za Pogbu, pa je najverovatnije da će Halanda završiti u Premijer ligi.

Dva su kandidata, Mančester Junajted i Mančester Siti, prvi će tražiti zamenu za Kavanija, a Siti još nije popunio prazninu nastalu odlaskom Aguera. Gvardiola nema problem da i pored ranijih nesuglasica posluje sa Rajolom, a i Alfi Haland, Erlingov otac je svojevremeno igrao za "Građane".

Da se vratimo Vlahoviću, on na zimu neće nigde, zainteresovan je veliki broj klubova, ali PSŽ može da ponudi 70 miliona, prospekt igranja za Mesijem i Nejmarom i veću platu od Juventusa.

Ako izgubi trku za Srbina, Juve će se okrenuti Ikardiju koji u svakom slučaju napušta Pariz na leto.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.