BOMBA NA OSTRVU: Totenhem najbliži da dovede Vlahovića!
Foto: Profimedia

premijer liga

BOMBA NA OSTRVU: Totenhem najbliži da dovede Vlahovića!

Svi bi hteli da u svojim redovima vide srpskog napadača

Objavljeno:

Pisali su italijanski mediji kako se agenti Dušana Vlahovića više ne javljaju na pozive iz Engleske, jer mladi fudbaler ne želi da pređe u Arsenal, koji je ozbiljno zainteresovan da ga dovede, ali novi pozivi sa druge strane Londona će uskoro početi da stižu.

Na pol poziciju u borbi da dovede Vlahovića sada je izbio Totenhem, piše Korijere delo Sport. Novi menadžer Pevaca Antonio Konte odlično je upoznat sa Dušanovim kvalitetima, jer je fudbalski odrastao tu pred njegovim očima, dok je trener londonskog kluba bio na klupi Intera.

Dušan Vlahović
foto: epa/ Claudio Giovannini

Za Vlahovića je zainteresovan i Juventus, pominje se čak i Dortmund, koji traži naslednika Erlingu Halandu za naredno leto, a nedavno se pisalo da su Atletiko Madrid i Mančester siti odustali od namere da dovedu srpskog napadača.

Vlahović je odbio da produži ugovor sa Fjorentinom, koja mu je nudila uslove kakve nikad nijedan igrač u istoriji kluba nije imao, pa su zbog toga u klubu i u Firenci ljuti na njega. Ljubičasti će biti primorani da na zimu ili najkasnije na leto da prodaju Dušana, a kako Korijere piše, trenutna cena koju Roko Komiso drži je 80.000.000 evra.

Letos se pominjalo da je Fjorentina imala ponudi i od 100.000.000 evra, ali da je tada nije prihvatila.

Totenhem je poznat kao klub koji ne troši ogromne svote novca na transfere, međutim, sada je navodno spreman da Konteu ispuni želju i odreši kesu za dovođenje Vlahovića.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.