SRNIĆ: Ne odustajemo od filozofije koja već godinama donosi rezultate!
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

fk crvena zvedza

SRNIĆ: Ne odustajemo od filozofije koja već godinama donosi rezultate!

Već odmorni i spremni za nove utakmice

Objavljeno:

Fudbaler FK Crvena zvezda Slavoljub Srnić istakao je da su se crveno-beli odmorili tokom reprezentativne pauze.

- Prijala nam je pauza, od kad smo se okupili na početku sezone odigrali smo zaista mnogo utakmica. Možemo reći i da je predah došao u pravom momentu s obzirom na to da nam je bilo potrebno da se ponovo svi nađemo na terenu i radimo, što nismo mogli u prethodnom periodu zbog mnogobrojnih problema na koje smo nailazili. Odmorili smo se, kvalitetno radili i spremni dočekujemo nastavak takmičenja - rekao je Srnić za sajt FK Crvena zvezda.

Crveno-beli sezonu nastavljaju u četvrtak, 18. novembra, utakmicom Kupa Srbije u Inđiji.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport

- Cilj nam je da na svakom polju ostvarimo maksimalne rezultate. Već u četvrtak igramo protiv Inđije, jasno je o kakvoj se ekipi radi, igrali su Superligu Srbije. Kup je specifično takmičenje, svesni smo toga i bićemo maksimalno motivisani da pokažemo kako se bori za Zvezdin grb.

Iskusni vezni fudbaler ističe da je svaki meč u sezoni bitan.

- Ostalo je još dosta utakmica do kraja polusezone, naša filozofija je poznata, spremamo utakmicu po utakmicu, idemo korak po korak, takav pristup nam je donosio sjajne rezultate prethodnih godina, sigurni smo da će tako biti i sada. Mnogo nam znači podrška zvezdaša, biće nam potrebna njihova pomoć i u nastavku sezone. Siguran sam da će Zvezda pokazati da je jača od svih udara, zajedno možemo sve. Bezbroj puta se pokazalo da smo sjajan tim, igrači na terenu i zvezdaši na tribinama, upravo to je ono što Crvenu zvezdu čini posebnom - zaključio je Srnić.

Espreso/Srbijadanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.