SELEKTOR IRSKE VERUJE DA JE GOL BIO REGULARAN: U drugom poluvremenu bili smo bolji rival!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

TAKO JE NJEGOVO MIŠLJENJE

SELEKTOR IRSKE VERUJE DA JE GOL BIO REGULARAN: U drugom poluvremenu bili smo bolji rival!

Irci statistički, maltene ni po čemu nisu zaostajali u odnosu na Navigatore i malo im je nedostajalo da pomognu reprezentaciji Srbije i omoguće joj da joj i remi u Lisabonu

Objavljeno:

Rebublika Irska je sinoć držala leciju na temu profesionalnosti i pristupa svesna da neće nastupiti na Mundijalu u Kataru naredne godine. Vrhuska podrška više desetina hiljada navijača na Aviva parku u Dablinu i izdanje protiv, na papiru, neuporedivo superiornije Portugalije kojim selektor Stiven Keni može jedino da bude zadovoljan.

Možda je Iricima bilo potrebno dvadesetak minuta do pola sata da se probude i pohvataju konce igre, ali od tada, ni po čemu nisu zaostajali za Ronaldom i drugovima, čak su s vremena na vreme znatno opasnije pretili.

- Ušli smo u utakmicu nervozno i dozvolili Portugalcima da cirkulišu sa loptom. Od sredine prvog dela počeli smo da unapređujemo igru. U drugom poluvremenu bili smo bolji rival, igrali kvalitetniji fudbal. Igrali smo protiv ekipe koja je konstantno opasna, sa vrhunskim igračima, a dozvolili smo im samo par prilika. Pritom nam je poništen savršeno regularan gol - smatra selektor Irske.

Keni misli na situaciju iz sudijske nadoknade drugog poluvremena kada je španski sudija Hesus Hil Manzano procenio da je rezervista Vil Kin napravio prekršaj nad Rujem Patrisiom. Maltene u istom momentu kada se čula Hil Manzanova pištaljka, mreža Portugalije se zatresla, ali gola nije bilo.

Irci statistički, maltene ni po čemu nisu zaostajali u odnosu na Navigatore i malo im je nedostajalo da pomognu reprezentaciji Srbije i omoguće joj da joj i remi u Lisabonu u nedelju bude dovoljan za direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Ovako, Orlovi moraju po tri boda na Lužu, mada to je donekle bilo i očekivano

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.