NAJOMRAŽENIJI PORTUGALAC KOJI JE PROBAO DA NOKAUTIRA DRAGUTINOVIĆA PRE 14 GODINA: Sada OTPISUJE Srbiju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Sportska sećanja

SCENA KOJA SE NE ZABORAVLJA

NAJOMRAŽENIJI PORTUGALAC KOJI JE PROBAO DA NOKAUTIRA DRAGUTINOVIĆA PRE 14 GODINA: Sada OTPISUJE Srbiju! (VIDEO)

"Orlovi" žele da šokiraju Portugalce u Lisabonu i osvoje A grupu, ali bivši selektor te selekcije Luiz Felipe Skolari ne veruje u takav scenario.

Objavljeno:

Bliži se odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo između Portugala i Srbije (14. novembar) u kojoj će pasti odluka o direktnom putniku u Katar 2022. godine.

Legendarni stručnjak koji je sa Brazilom 2002. postao prvak sveta, ostao je zapamćen u Srbiji po skandaloznom potezu 2007. godine na meču protiv "orlova".

Skolari je tada probao pesnicom da udario igrača Srbije Ivicu Dragutinovića u finišu utakmice koja se završila rezultatom 1:1, a sada govori da će Portugal biti taj koji će se plasirati na Mundijal.

On je pre svih hvalio Kristijana Ronalda.

- Ne sumnjam da će Kristijano biti na Svetskom prvenstvu i da će biti još bolji, da će davati golove i donositi radost svim Portugalcima koji to zaslužuju. Kada počne Svetsko prvenstvo imaće 37 godina i devet meseci, biće prisutan i veoma dobar - počeo je Skolari.

Čuveni trener koji danas ima 73 godine ne veruje da bi Srbija mogla da zaustavi Portugal na putu ka Kataru.

- Verujem da će se kvalifikovati, ali sumnjam da će biti kandidati za titulu. Postoji četiri ili pet zemalja koje će verovatno imati drugačije tehničke uslove i bolje timove - rekao je Skolari o Portugalu, preneli su tamošnji mediji.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.