MITRO'S ON FIRE, GARETH BALE IS TERRIFIED: Srbija napravila veliki korak ka odlasku na Mundijal! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters

4. kolo kvalifikacija za SP!

MITRO'S ON FIRE, GARETH BALE IS TERRIFIED: Srbija napravila veliki korak ka odlasku na Mundijal! (VIDEO) (FOTO)

Od ambisa do zvezda! A sve zahvaljujući zvezdi Njukasla i majstoru iz Viljareala!!! A hvala i Bejlu za onaj promašaj minut pre gola :)
Objavljeno: 23:06h

GOTOVO JE! BOD VELIKI KAO KUĆA!!!

86. minut - ALEKSANDAR MITROVIIIIIIIIIIIĆ! Pogodak za Srbiju koji je cela nacija čekala kao hleb nasušni! Divan centaršut Antonija Rukavine je prethodio ovom pogotku!

85. minut - Geret Bejl je pogodio stativu iz veoma izgledne prilike!

79. minut - Antonio Rukavina je lepo centrirao ka Mitrogolu, ali ovaj nije uspeo da dođe do te lopte u petercu!

76. minut - Vels na fantastičan način ubija fudbal! Naši imaju sve manje i manje vremena!

73. minut - Aleksandar Katai je pogodio Arona Ramzija u nezgodno mesto! Ovaj je posle toga ostao da leži na travi! :)

foto: Reuters

70. minut - Umesto Filipa Kostića, na terenu je Aleksandar Katai!

68. minut - Prva izmena na utakmici! Umesto Hala Robsona-Kanua, na terenu je Lorens, član Ipsvič Tauna! A, Džo Ledli je opet udario Tadića, i posle ko zna kog prekršaja dobio žuti karton! Bravo, Maljenko!!!

66. minut - Dobar napad Srbije posle dužeg perioda, ali je Mitrović slabo reagovao u završnici!

63. minut - Opet je fauliran Dušan Tadić! Ovoga puta u izglednoj poziciji za šut iz slobodnog udarca! Nažalost, loše ga je izveo!

57. minut - Utakmica je utihnula nakratko! Čini se da su igrači Velsa zadovoljni ovim rezultatom, pa se i ne trude mnogo da napadaju! Igraju slično kao Srbija pod Mihom! Dodaju se u zadnjoj liniji!

53. minut - Tadić izvodi korner, ali u međuvremenu opet krvari! A onda, ponovo je dobio udarac! Ovoga puta je zbog toga požuteo Džo Alen!

50. minut - Prvu priliku u ovom delu igre imao je Geret Bejl iz slobodnjaka, ali je Vladimir Stojković uspeo da odbrani!

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

45. minut - Sudija je svirao kraj prvog poluvremena!

40. minut - Dugo je trajala pauza zbog povrede srpskog fudbalera! A posle nje, Matić je imao fantastičan šut, ali je još bolje odbranio golman Henesi!

35. minut - Žuti karton za Gereta Bejla zbog udarca u lice Dušanu Tadiću! A onda su navijači Velsa zviždali našoj vedeti dobrih tri minuta! Sram vas bilo!

foto: Printscreen/RTS

33. minut - Još jedna kolosalna šansa za Vels odlazi u zaborav! Robson-Kanu je šutirao glavom sa nekih pet metara, ali nije imao sreće! Što se tiče onog gola Bejla, i Vladimir Stojković je morao mnogo bolje da interveniše, jer je lopta ušla bukvalno po sredini gola!

31. minut - Katastrofa za Srbiju! Strelac je Geret Bejl, a pogodak je pao posle neverovatne gluposti koju je napravio Matija Nastasić! Izgubio je loptu kod našeg kaznenog prostora i Vels sada vodi!

29. minut - Nekoliko očajnih pasova srpskih fudbalera u nekoliko uzastopnih napada! Umesto da igramo po zemlji, mnogo forsiramo prebacivanje strana po visu!

27. minut - Opet je Kostić probao sa 20-ak metara, ali je opet bio dosta neprecizan!

25. minut - Korner za Srbiju posle divnog poteza Dušana Tadića i šuta, koji je izblokirao Ledli! Inače, igrači Velsa su se ponovo pre početka utakmice fotkali u krajnje čudnoj formaciji!

foto: Reuters

24. minut - Na Tviteru smo naišli na prozivku na račun kapitena Srbije Branislava Ivanovića!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.