Dočekali smo Matića: Moramo da sakrijemo mane! Za Tošića meč sa Velšanima nije ključan!
Foto: Filip Plavčić

da budemo još bolji

Dočekali smo Matića: Moramo da sakrijemo mane! Za Tošića meč sa Velšanima nije ključan!

Srpski fudbaleri su otputovali za Kardif na meč protiv Velsa
Objavljeno: 13:00h
foto: Filip Plavčić

Kako je rekao, posebno ga raduje dobra forma Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, za koje je rekao da "igraju zaista dobro".

- Tadić je već iskusniji igrač i od njega se to očekuje. Mitrović je mnogo sazreo u poslednjih šest meseci, shvatio je koje stvari treba da radi na terenu i van njega i raduje me što je napokon ukapirao da ima veliki kvalitet i da to treba da iskoristi - rekao je Matić i dodao da očekuje sjajnu atmosferu na tribinama.

foto: Filip Plavčić

- Stadion će biti pun, u svakom slučaju, dobra atmosfera. Oni će od prvog minuta tražiti od svoje ekipe da napadne i moramo da budemo spremni na to. Mada, svi igramo u velikim klubovima, pred punim stadionima i to nije ništa novo za nas - rekao je Matić.

Njegov saigrač Zoran Tošić je rekao da predstojeća utakmica nije ključna u kvalifikacijama, ali je dodao da je veoma važna.

foto: Filip Plavčić

- Ne bih rekao da je ključna, jer ima još dosta utakmica do kraja kvalifikacija. Ali, sigurno da je veoma važna kao i svaka do sada i kao svaka naredna koja bude dolazila. Može da bude veoma bitna, ako ostvarimo dobar rezultat i nastavimo tamo gde smo stali. Međutim, ni pobeda ni neki negativan rezultat neće mnogo toga odlučiti - rekao je Tošić.

- Protiv Gruzije i na startu kvalifikacija su igrali s nekim drugim timom, bez standardnih igrača koji se sada vraćaju posle povreda i suspenzija. Sigurno da će više ličiti na onu ekipu s Evropskog prvenstva, tako da smo obratili pažnju na sve... Mislim da ih dobro poznajemo i da neće biti nekih iznenađenja - rekao je Tošić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.