SOLŠER PRIZIVA SREĆU I UZDA SE U RONALDA PRED GRADSKI DERBI!
Foto: Profimedia

Poštuje protivnika

SOLŠER PRIZIVA SREĆU I UZDA SE U RONALDA PRED GRADSKI DERBI!

Veliki derbi Mančestera očekuje nas za vikend

Objavljeno: 17:01h

Junajted u subotu od 13.30 u velikom gradskiom derbiju dočekuje Siti.

Biće to prvi meč za "crvene đavole" na Old Trafordu posle debakla od Liverpula (0:5).

Ole Gunar Solskjer, koji je bio pod velikim pritiskom proteklih dana, očekuje jako težak meč sa "građanima", koji imaju i tri boda više (20-17).

- Jako poštujem Pepa Gvardiolu i ono što je do sada uradio. Istina je da smo imali dobrih rezultata protiv njih i nekoliko tesnih, tako da će nam biti potrebna još jedna dobra predstava. Ponekad vam je neophodna sreća, jer znamo da ćemo se u ovom meču dosta mučiti. Ipak, moramo da verujemo u sebe jer igramo kod kuće gde smo imali nekoliko dobrih rezultata - rekao je Norvežanin.

Junajted je posle poraza od Liverpula, igrao dva meča na strani, pobedili su Totenhem sa 3:0 i igrali 2:2 sa Atalantom.

- Ostavili smo taj meč sa Livepulom iza sebe. Ostaće u istorijskim knjigama, ali smo posle toga imali dobru nedelju, dva dobra rezultata u gostima. Moramo da verujemo da opet možemo do dobrog rezultata. Ovo je lokalni derbi, svi znaju kakav je ulog. To je poseban meč. Poslednji put kada je publika bila prisutna, atmosfera je bila naelektrisana. Svi se sećaju toga - poručio je Solskjer.

Kristijano Ronaldo drži ekipu, postigao je devet golova na 11 utakmica.

- On je jedan od najboljih koji su ikada igrali fudbal i njegov doprinos na terenu je ogroman. Kako se ponaša, postiže golove, radi za tim, zaista je top profesionalac. Ne razumem kako iko može da kaže išta negativno za njega - zaključio je Ole.

(Espreso/B 92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.