BARSA ŽELI DA DOVEDE ĆAVIJA BEZ OBZIRA NA SVE: Pa makar to koštalo i pet miliona evra!
Foto: EPA/Noushad Thekkayil

nastavlja se priča

BARSA ŽELI DA DOVEDE ĆAVIJA BEZ OBZIRA NA SVE: Pa makar to koštalo i pet miliona evra!

Isto tako, Ćavi želi da u subotu bude u Vigu, gde će Barselona igra sa Seltom. On zvanično neće biti na klupi, međutim, želi da vidi tim, da pozdravi igrače, da im se obrati, da ih gleda uživo sa tribina

Objavljeno:

Klub iz Katara je čvrst u stavu da ne želi da pusti trenera Ćavija Ernandesa u Barselonu ili makar ne za manje od 5.000.000 evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovoru. Istina, dan ranije se pisalo kako je duplo veća...

Kako pišu španski mediji, to ipak neće zaustaviti Barselonu. Dvojica klupskih operativaca Raja Juste i Mateu Alemani su u Kataru i čekaju Ćavija. Bez njega se neće vratiti u Španiju. Rukovodstvo je čvrsto rešeno da naredni trener bude sadašnji šef struke Al Sada, pa makar platili tih pet miliona evra za otkup, ako nikakvo drugo, odnosno jeftinije, rešenje ne bude moglo da se nađe.

Konačan rasplet ove zavrzlame znaće se najkasnije večeras, jer se delegacija Barselone sutra vraća kući. Sa Ćavijem u avionu. Španski trener se već pozdravio sa igračima Al Sada, oprostio se od njih, oni su mu poželeli svu sreću na narednom poslu.

Isto tako, Ćavi želi da u subotu bude u Vigu, gde će Barselona igra sa Seltom. On zvanično neće biti na klupi, međutim, želi da vidi tim, da pozdravi igrače, da im se obrati, da ih gleda uživo sa tribina.

A, onda će posle toga, kada krene reprezentativna pauza, dve nedelje odmora, preuzeti komande Barselone i početi sa poslom revitalizacije uzdrmanog giganta, koji ove sezone ne može da se prepozna.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.