SIMEONE OSTAJE DOSLEDAN: Neće pružiti ruku Klopu!
Foto: Profimedia

ima svoj stav

SIMEONE OSTAJE DOSLEDAN: Neće pružiti ruku Klopu!

Neće pokleknuti ni u Engleskoj

Objavljeno:

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone ponovo će odbiti da pruži ruku Jirgenu Klopu nakon završetka utakamice između dva tima na "Enfildu" u Ligi šampiona.

Prethodnog puta, kada su se dva tima sastala u Madridu, nakon pobede Liverpula od 3:2, Simeone je odmah po poslednjem sudijskom zvižduku otrčao u svlačionicu ne želevši da se rukuje sa Jirgenom Klopom kako kultura nalaže.

Nije želeo da čestita rivalskom treneru na pobedi, a šta god da se dogodi na "Enfildu" u sredu uveče, neće promeniti njegovo viđenje.

- Ne volim pozdravljanja nakon meča zato što uvek postoje emocije dve strane i dva različita emotivna stanja. Znam da je u Engleskoj to svakodnevnica, ali ja ne delim to viđenje i ne želim lažno rukovanje zarad protokola - naveo je Simeone.

On je dodao da nema ništa protiv Jirgena Klopa istakavši da ga veoma ceni kao čoveka, ali i kao trenera. S druge strane, Nemac je u prošloj utakmici bio revoltiran načinom na koji je Simeone otišao bez pozdrava za razliku od ostatka stručnog štaba "jorganžija".

- Da sam znao da nema takav običaj, ne bih ni sam tražio da se rukujemo. Očekujem da ćemo barem protresti ruke pre početka sutrašnje utakmice - priznao je Klop uz dodatak da je Simeone izuzetan trener.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.