SALAH ODLAZI, A KLOP...On ga savetuje koji klub da izabere!
Foto: EPA/Phil Noble/POOL

savetodavac

SALAH ODLAZI, A KLOP...On ga savetuje koji klub da izabere!

Egipćaninu ugovor ističe 2023. godine a sve je izvesnije da će napustiti Liverpul

Objavljeno: 09:40h

Liverpul svim silama pokušava da ga zadržati, ali Salah i njegov agent navodno traže platu od čak 400 hiljada funti nedeljno, čime bi postao i najplaćeniji igrač u povesti kluba.

"Redsi" nisu spremni da daju toliko novca s obzirom na racionalnu politiku trošenja kluba u pogledu plaća.

- Bio bih srećan kad bih ovde mogao da igram do poslednjeg dana svoje karijere, ali ne mogu puno reći o tome. Nije sve u mojim rukama. Sve zavisi o tome što klub želi, ne zavisi samo o meni. Iako se ne mogu zamisliti kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali videćemo šta će biti - rekao je Salah.

Ipak, "El Nacional" donosi veliku priču o tome da se Klop već pomirio s tim da bi Salah mogao napustiti redove njegovog tima.

Ako egipatski napadač ne produži ugovor do kraja ove sezone, Liverpul će pokušati da ga proda, kako sledeće sezone ne bi otišao besplatno. Među prvim favoritima je Real Madrid. Prema pisanju "El Nacionala", Klop mu je savetovao da, ako već mora napustiti Liverpul, ipak odabere Barselonu.

Prema mišljenju nemačkog stručnjaka, u Barseloni bi bio glavni igrač, dok će Real Madrid formirati novu ekipu oko Kilijana Mbapea.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.