ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Teško je pobediti svaku utakmicu, danas je bilo teško, mučio nas je Metalac!
Foto: Starsport

nije lako pobeđivati

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Teško je pobediti svaku utakmicu, danas je bilo teško, mučio nas je Metalac!

Partizan će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Čukarički, dok će Metalac ugostiti Napredak

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je Metalac u današnjoj utakmici namučio njegovu ekipu, ali da je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu i novom pobedom u domaćem šampionatu.

- Teško je pobediti svaku utakmicu. Ne znam koja nam je ovo pobeda u poslednjih 40 utakmica... Ne možemo ni sve lako da pobedjujemo. Danas je bilo teško. Mučio nas je Metalac. Nisu stvarali šanse, ali su nas mučili dosta - rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Metalca sa 3:1, u zaostaloj utakmici petog kola Super lige Srbije.

- U prvo poluvreme smo ušli dosta loše, ali su izmene na poluvremenu donele... posle smo stvarali šanse, bili opasniji i čvršći za nijansu i mogu biti zadovoljan - rekao je Stanojević.

Crno-beli su upisali 13. pobedu od početka šampionata i prvi su na tabeli sa 40 bodova, odnosno imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja ima meč manje. Na drugoj strani, Metalac je pretposlednji sa 12 osvojenih bodova.

Trener Metalca Žarko Lazetić je i pored poraza bio zadovoljan igrom svoje ekipe u Humskoj.

- Napravili smo neke greške koje Partizan kažnjava jer su jako kvalitetni. Ali, s druge strane, mogu da kažem da sam jako zadovoljan. Doći ovde i igrati ovako, pritiskati Partizan i stvarati im probleme, mislim da je to za nas optimizam - rekao je Lazetić.

- Mi smo u takvoj situaciji da se sve gleda kroz rezultat, što je normalno, ali ja čestitiam igračima na dobroj igri i verujem da će nam ovo biti podstrek za sledeće utakmice sa nama ravnim ekipama gde će naša igra moći da se materijalizije i bodovima i pobedama - dodao je trener Metalca.

Partizan će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Čukarički, dok će Metalac ugostiti Napredak.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.