PJANIĆ VULGARNOM PORUKOM NA INSTAGRAMU ŠOKIRAO SVE: Da li je ova UVREDA direktno posvećena KUMANU!?
Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

au

PJANIĆ VULGARNOM PORUKOM NA INSTAGRAMU ŠOKIRAO SVE: Da li je ova UVREDA direktno posvećena KUMANU!?

Teške reči upućene sada već bivšem treneru Barselone

Objavljeno: 19:03h

Miralem Pjanić oglasio se na svom Instagram profilu neposredno pošto je objavljeno da Ronald Kuman više nije trener Barcelone. Objavio je fotografiju sa samo jednom rečenicom.

„Treba znati kad pustiti go..a da odu“, piše na slici zlatnim slovima, a nije teško pretpostaviti kako je poruka upućena upravo Kumanu, sa kojim je Pjanić bio u jako lošim odnosima.

Miralem nije uspeo da se nametne u Barseloni i opravda transfer vredan 60 miliona evra iz Juventusa. Zbog toga je prosleđen na pozajmicu u turski Bešiktaš.

Bosansko-hercegovački reprezentativac dao je intervju za turske medije po dolaska u Istanbul i objasnio zašto nije uspeo u Barseloni.

„Nisam mogao da se naviknem na situaciju koju sam imao prošle sezone. Nisam to želeo. Ja sam igrač. Volim da sam na terenu, to me čini srećnim. Uvek sam želeo da igram za Barsu, ali nisam očekivao da će situacija postati toliko komplikovana“, opisao je Pjanić.

Miralem Pjanić
foto: Profimedia

Dodao je da Kuman nikako nije razgovarao s njim, a to je ubijalo njegovo samopouzdanje.

„Došlo je do tačke kada sam počeo igrati manje i tada su stvari postale komplikovane. A kada bih igrao, bilo je teško fizički i mentalno jer to je ubijalo moje samopouzdanje, nisam imao komunikaciju sa Kumanom. To je bilo čudno jer trener je onaj koji govori ko igra, a ko ne igra, ali postoje različiti načini kako se to odradi. Ja prihvatam sve, ali uvek volim da se stvari kažu u lice. Ispalo je kao da se ništa nije dogodilo i kao da je meni 15 godina„, rekao je vezni igrač reprezentacije BiH.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.