MOGU LI OVO MESI I RONALDO? Golman nije imao šansi, PROJEKTIL je bacio ceo stadion u trans! (VIDEO)
Foto: Profimedia

neodbranjivo

MOGU LI OVO MESI I RONALDO? Golman nije imao šansi, PROJEKTIL je bacio ceo stadion u trans! (VIDEO)

Posle kratke kombinacije po desnoj strani, iskosa sa oko 25 metara je raspalio po lopti koja je kao raketa krenula ka gornjem suprotnom uglu gola Orlanda

Objavljeno:

Američki MLS i dalje nije ni približno po kvalitetu onim uglednim evropskim ligama, ali s vremena na vreme tamo se postižu neki posebno atraktivni golovi.

Možda je razlog za to činjenica da sem veterana pristiglih iz Evrope u ovoj ligi igraju fudbaleri ponikli u Južnoj Americi, kojima je u najboljim godinama veća plata američkih klubova bila primamljivija od prestiža igranja za neke od evropskih klubova.

Jedan od njih je Lukas Zelarajan (29) koji je rođen u Argentini i nastupao je za Belgrano, pre nego što je preko meksičkog Tigresa stigao u Kolambus Kru.

Desetka Kolambusa je blistala u jutrošnjoj pobedi nad Orlandom (3:2). Zelarajan je asistirao za prva dva gola, a treći postigao sam, i to kako. Posle kratke kombinacije po desnoj strani, iskosa sa oko 25 metara je raspalio po lopti koja je kao projektil krenula ka gornjem suprotnom uglu gola Orlanda.

Golman se bacio i samo ulepšao pogodak jer je lopta otišla pod prečku.

Ono što je zanimljivo za Zelarajana je da prek ooca ima jermensko poreklo (što se vidi iz završetka prezimena -jan) i od ove godine je član selekcije Jermenije.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.