Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

samo da smanje greške

Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)

- Pozitivno je to što smo do sada primili četiri gola i to posle naših grešaka, a opet uspeli smo rezultatski da se dignemo i zabeležimo uspeh
Objavljeno:

Fudbalski repezentativac Srbije Luka Milivojević rekao je da predstojeća utakmica kvalifikacija za Svetsko prvnstvo protiv Velsa nije odlučujuća, ali da ima veliku važnost.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Svaka utakmica ima težinu. Utakmica protiv Velsa nema veliku razliku u odnosu na prethodne tri, jedino možda zbog toga što igramo ponovo u gostima, ali sada protiv mnogo jačeg rivala u odnosu na Moldaviju. Bez obzira na taj podatak, meč u Velsu ništa ne rešava po pitanju selekcije koja će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo, međutim, svesni smo koliko je duel sa Velsom nama važan i mislim da ćemo dočekati spremno okršaj u Kardifu - rekao je Milivojević.

Srbija je u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine pobedila Vels ukupnim rezulatom 9:1, a u utakmici u Kardifu "orlovi" su trijumfovali sa 3:0.

Milivojević je ocenio da je selekcija Velsa od tada napredovala.

ČUDO U KOMŠILUKU: Ronaldo i Mesi mogu samo da sanjaju rekord koji je postavio hrvatski fudbaler! (VIDEO)

- Ja sam igrao u drugom meču u Kardifu dvadesetak minuta, a od tada oni su dosta napredovali. Dugo su na okupu, imaju istog selektora, bolji su nego što su bili, ali ne mislim da su bolji od nas - kazao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.